@okcenzi претпоставувам дека е нормално, најверојатно поради празниците. Исто и мојата порачка е во Прага од 16.12 и воопшто не е помрдната од таму. Гледам кај другите од Прага до Македонија стигнувала отприлика за 1 недела, кај нас многу касни. Кај и да е, ке стигне.
Па, можеш кај кого сакаш да нарачаш сите имаат добар фидбек, а и цените им се скоро исти. Јас би порачала од првиот.
Една пратка не ми стигна а времето ми истече. Освен што му пишав на селерот дека ги сакам парите назад (и не добив повратен одговор) исто и оставив мал фидбек но би сакала да ја контактирам службата на алиекспрес. Како да го направам тоа? Благодарам
Мислиш дека не треба ни да чекам да видам дали ќе стигне нешто? Бројов дефинитивно не може да се следи никаде??
Како што гледам последните два линка се од ист селер,а првиот линк е од друг селер.И првиот има подобра оцена,повеќе фидбек.
Велиш дека пред два дена е пуштена пратката, сеуште е рано да може да се следи, пробај после 5-10 дена.
Aј ве молам помогнете ми до кај се нарачките овие 17track.net некако го сменија сајтот и неможам да го најдам полето кај што се куца бројот за следење RJ310262605CN RC761109136CN И на 2 порачки уште ми стои Extend Processing TimeCancel Order им пишав на селерите ми рекоа као почекај ке се процесира ама помина повеќе од месец дена што да правам?
2014-12-30 18:19 Prague-MK Macedonia, left the transit Bureau Девојки нарачкава моја е на пат за мкд. или уште е во Прага? не можам да го разберам ова фала
Испратена е накај Македонија, ќе ти стигне кај и да е. Јас имав порачка што на 15.12 беше испратена за МК и дури вчера ми стигна.
@okcenzi мојата порачка веќе е пристигната во Мк, во Скопје.Се надевам дека и твојата пристигнала,доста беа во Прага.
Стигна мојата вчера, но другата уште не ми е никаде еве што ми пишува и незнам што да правам а уште 10 дена има за да стигне 2014-12-02 08:10 PEK, Macedonia-MK, navigation 2014-11-30 08:53 Beijing International, Macedonia-MK, general contracting of export letters issued, Departure from outward Office of Exchange 2014-11-30 08:12 Beijing International, Macedonia-MK, export turnkey fengkai split each other, Opening 2014-11-27 15:32 Xian international Macedonia-MK, exports total letters sent to each other, and Dispatching 2014-11-27 13:46 Xian international Macedonia-MK, export turnkey fengkai split each other, Opening 2014-11-27 11:10 Branch post office, Renmin road, Macedonia-MK, receiving and sending receiving and sending, Collection Му пишав на селерот и тој ми вика дека е стигната Мк, а јас не можам да ја пратам. Е сега не знам дали да отворам дисплјут и што уствари да селектирам. Навистина не знам што да правам.