Онлајн шопинг Ај пишите кога ќе ви стигнат работите, да знам дали да пазарам овде доста ефтини тракатанци, за цело село ќе накупам работи, може и тезга да отворам
Онлајн шопинг Ме интересира за ова Аliexpress, бара paypal? Јас си нарачувам од асос со интернет картичката од Стопанска, сум пробала на e-bay али не успеав со paypal-ов. И, да, ви стигнаа ли нарачките од Алиекспрес, тие што имаат нарачано?
Онлајн шопинг Алиекспрес е со картичка, не мора пејпал, а нарачките уште ги чекам, битно пишува статус Испратени Кога ќе стигнат - информирајте, да знаеме
Онлајн шопинг Одлично! Сајтов ми наликува многу на e-bay. Е, ме израдува дека не бара paypal. Само овие што се со минимална нарачка еве 10$... од истиот продавач треба да е така?
Онлајн шопинг Да. Гледај да одбериш некој со висок % на позитив фидбек, а во исто време и ефтин и со голем асортиман. И плиз испрати ми порака кога ќе го најдиш
Онлајн шопинг Веќе пишав дека знам дечко кој порачуваше и се му стигна во добра состојба. Сепак зависи од продавач до продавач. Гледајте фидбек и број на нарачки и би требало да е ок.
Онлајн шопинг Овие Купувај Скопје, значи се им е од АлиЕкспрес. Нема работа што ја има на ФБ страницата, а да не сум ја видела на АлиЕкспрес. Ја да кажам само.
Онлајн шопинг Тоа зборев јас, не само они на сите страни се им е од али или од ибеј. А за цени да не праиме муабет, на али по 1 долар, тука 500 денари. Инаку Моирче за на али како што разбрав им треба поише време да стигнат од неколку дена Од 60 дена мора да стигнат најкасно, ама мислам барем 30 е најбрзо време што стига. По логка штом од асос(лондон) им треба 2-3 недели, од тука поише сигурно. Од Кина идат обично. Има инаку селери и што немаат вакво ограничување минимум 10, 15, дури и 30 и 50 иам видено долари од кај нив само, коа ќе иам време ќе постирам некои.
Онлајн шопинг Сакате добра вест??? Стигна првата нарачка од Алиекспрес, мајка ми само што ја прими дома! Машки, женски и детски саат, директно дома донесени, без царина, без ливчиња за подигнување од пошта (дека малечки пакетчиња). Мајка ми вика Супер се, ќе видам кога ќе стигнам попладне дома, ама не сумњам дека навистина е така Ајде, со среќа нека е
Онлајн шопинг Моира тоа е ептен брзо, ОДЛИЧНО! Со здравје да си ги носите, па пиши ни после како си задоволна. Кај мене сеуште ништо ама со оглед на тоа што ми ги испратија работите една недела откако ги платив, сепак е рано да ги очекувам.
Онлајн шопинг Типот се гледа дека е експедитивен, тргнаа мислам само ден-2 од нарачката, која беше (сега баш проверив) на 3ти март! Значи, за 15на дена стигнаа
Онлајн шопинг Производите се ПОВЕЌЕ од одлични, и во изработка, и во пакување за транспорт Браво за овој продавач, ама и многу висок % на позитив фидбек имаше, така да ризикот беше мал (иако реално секогаш постои нели), ама овој си ја потврди високата оценка
Онлајн шопинг О овој твојов Моирче ептен брз, мора да си го иам на ум за следен пат мојава уште ја нема Кој беше твојот да му стаам букмарк да не го забораам? Од моево ни трага ни глас, јас од пред месец дена чекам и од Ривер Ајланд едни сандалки уште ги нема
Онлајн шопинг А бе први ми беа пратени тие ташните, со цена над 50$, ама ете овие стигнаа први... Или можеби имам писулче во сандаче, а не знам
Онлајн шопинг Сакам да прашам за Алиекспрес кој што порачувал, дали може со виза електрон на тутунска банка или треба некоја посебна да вадам? А и дали е безбедна страната бидејки на таа картичка ми стига плата? Сакам да си порачам еден куп работи
Онлајн шопинг Може, ама побезбедно е да си извадиш специјална само за интернет упореба, многу лесно се префрлуваат парите од дебитната на интернет картичката, на која треба да ставиш само онолку колку што планираш да потрошиш и остатокот го враќаш на дебитната. Префрлаш денари, а во банка ги конвертираат во валута на која ќе плаќаш, обично ја земаат највисоката вредност. Некои феминки напишаа дека ги добиле порачаните работи, а и јас порачав и чекам да ми стигнат, па ќе пишам.