Moze pravat problem za onie sto im se somnitelni,a inaku seuste ne e donese zakonot.A,za patikite ja imam naracano nike free run za trcanje i nike airmax i sum prezadovolna.Inaku original sekako ne se,kopija se,no isti se kako originalot samo pisuva made in china
Патиките едните ми стигнаа во јуни,и сега ги нема..А аирмаксот кога ги порачав селерот ја затвори продавницата.
1/15/2015 4:00:00 PM MACEDONIA (THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF) SKOPJE 1003 OFFICE OF EXCHANGE Send item to domestic location (Inb) Мене ми стигнала нарачката денес во МК изгледа. Во која пошта да ја барам ?
@SuperGirl24, ќе ти ја донесат порачката на домашната адреса или ќе ти стигне картонче за сама да ја подигнеш. На карточето ќе ти биде назначено во која пошта да ја подигнеш
ако веке збориме по закон значи овие патики шт сакаш да ти ги порачат по закон би требало да се запленат затоа што се копија на оригиналот и се заштитени ама не чепкаат такво нешто во врска со тоа 150 евра беше само предог не е изгласано и стапено на сила моментално е до 45 евра над тоа се царине ама не редко знаат и за роба од 80долари да не те изцаринат а знаат и за 15 долари да те опнат со царинакако ке те фати параграфот
Чекам повеќе од месец дена за процесирање на нарачки 2 , уште пишува дека не е истечен рокот , им пишувам на селерите повеќе од 4-5 пати ми викаат ке се процесира почекај , извинете што касниме ...што да правам ?!?
една информација,која не знае..... сега дома г носат порачките...а порано носеја картонче само... ми рекоја за да не им се правело гужва во пошта.
Ве молам за помош малку точно на 24ти декември порачав часовник се процесираше 7 дена па потоа ми ја одобрија нарачката и пишува дека производот е пратен. Но на страница за следење на пратки нема никакви информации каде се наоѓа производот и случајно при разгледување на нарачката уште еднаш наидов на тоа дека минимална нарачка на производот е 10 долари значи доколку е под 10 долари нарачката нема да стигне, но кога порачував не наидов на оваа слика иначе немаше ни да порачам, го контактирав продавачот дали ми го испратил производот бидејќи веќе така и пишува дека е испратен не ми одговара веќе два дена . Како да ја запрам нарачката а да не ги изгубам парите и да си порачам од друго место знае некој дали ја имаа таа можност? Не мие прв пат да порачам од тука но до сега вака не ми се случило
Го направив тоа Sesil ти благодарам многу за 4 дена треба да ми одговори продавачот но дали ќе ми ги вратат парите е прашање