Јас досега не сум порачувала ништо од А.Експрес. Ама има баш убави работи, баш прееска разгледував..ама работата е што немам никаква картичка освен од Уни банка
Што значи кога ќе се појави ова? Селерот беше нов, имаше доста направено порачки кај него, производот беше околу 5 долари поефтин за разлика од кај другите, а тој немаше фидбек. Значи ли дека станува збор за преварант и доколку порачате од кај него сте се зафркнале, или веќе производот не е достапен, а оние кои го порачале ке го добијат. Како и да е, среќаовојпат не порачав, ама да си знам за во иднина(не дај Боже) што значи. http://www.aliexpress.com/item/Wint...pping-2014-Autumn-Winter-New/32257051642.html
епа го нема повеќе производот вероватно..јас така имав искуство со два селери пред 1 месец, на едниот ми ја замрзанаа порачката а другиот воопшто не го прати производот..парите си ги добив назад..а исто беше како ти што кажа, производот беше поефтин доста од други селери и после ден два ми се појавуваше истава страница
Ее ако можи некој да ми кажи како да порачам оти живеам во зграда незнам како да ја внесам адресата и не знам што да напишам кај State/Province/Region Пример за адреса, Зелка Елка 1 фала однапред
види сметките за струја на коа адреса ти ги пракаат и таа внеси ја a kaj State/Province/Region пиши Државата/градот/општината на пример Macedonia/Skopje/Centar
Аа прв пат нарачувам од Али Експрес,и пополнив се што треба од тие прашањата ама на едно кај шо пишува Please enter Numbers and/or hyphens "-" and/or forward slashes "/" only треба бројот да го напишам или што да правам,само ова ме кочи ..
Сакам да прашам дали некоја има порачано бикини и како е задоволна...? И уште нешто, кај некои селери до цената пишува дека е сет, а кај некои парче, дали кај тие што пишува парче цената се дуплира?
Девојки,стварно за нарачки под 10 долари често немало ни тракинг бројче???!? како ке ја следам порачката ако немам таков број ??
Обично селерите имаат напоменато доколку за таа порачка не даваат тракинг бројче. Некои дополнително го наплаќаат. Ама јас до сега се што сум порачала, за се сум добила тракинг бројче.
kaj site vas ima na tracking number i bukvi zosto kaj mene nema bukvi i na trackingex nemoze da najde nisto???
Сеуште е рано да се најде, нема ни полни два дена, почекај уште неколку дена, ако и тогаш не може да се најде отвори диспјут.
Имам нарачувано неколку работи и сите биле под 10 долари. Си има тракинг бројче, тоа може да зависи само од селер до селер. И незнам дали се сеќавате за една нарачка за која кажав дека ми ја изгубија во пошта, што ми кажаа дека била преземена???? Епа истата ми стигна на домашна адреса пред неколку дена. Откако поминаа 2 море ако не и 3 месеци. Од каде? Незнам стварно. Зашто тогаш воопшто ми кажаа дека била преземена пратката? Очигледно информациите на вести за честите кражби во поштата си го направија своето. Како и да е, прстен беше во прашање и многу се израдував кога видов дека стигна. Изгубив надеж искрено