Благодарам, ме просветли стварно не знаев дека има таква група. И таман мислев таму да пишам гледам дека таа не функционира како оваа. Тука се даваат информации а не таму - некој кој знае како се следат пратки воопшто нема да ја отвори таа тема и да одговори. Капиш? Извини ама јас тука пак ќе си прашам. Фала многу пријатно.
Ve citam od pocetokot... Jas cesto poracuvam od Aliexpress i sum zadovolna... se izvinuvam za latinicava... No morav da pisam Dali nekoj znae kako se sobiraat poeni ? Uste toa ne sum go proucila
http://www.aliexpress.com/item/Erot...-Costumes-Langerie-PVC-Dress/32232975187.html Здраво девојки. Има ли некоја искуство позитивно/негативно со вакви кожни работи од алиекспрес? Сакам да го земам ова, ама се мислам да не е како најлон материјалот, а на сликите фино изгледа. А и како да го побарам да видам дали ќе го најдам поевтино од други продавачи?
И јас сеуште не го научив ова. Прочитав нешто требало да се споделуваат страната на алиекспрес и производи и со тоа се собирале поени. Пробав ама не успеав. Ако некоја успеала нека каже како
Kade da se spodeluvaat ? Mora i toa da go naucime imalo popusi a basse zaraziv imam mnogu poracano i seuste ke poracuvam....Denes mi stignaa dvete fustancinja
Вака, поени се собират од игри кои ги поставуваат на почетната страна на али обично кога има пред тоа најавено попусти и промоции. И обично се однесуваат на поголеми нарачки, зависно колку бода имаш добиваш соодветен купон. И секој купон си има за која сума важи, пример купон од 10$ важи за суми над 50$ итн.. Јас за жал никогаш ги немам искористено.
@Nati.P овој селер си има купони кои можеш да ги искористиш над одредена сума aко пазаруваш од него. Колку што се гледа на сликата купонот од 5$ можеш да го користиш ако имаш порачка над 95$. Кога плаќаш најдолу секогаш стои Апај купон,во кој внесуваш кодот на купонот или вака нешто.
На една порачка тоа Purchase Protection ми завршува за 10 дена,а не ми е стигната. Дали ако чекам да заврши ќе ми ги вратат парите или пред да заврши да отворам диспјут?
@BelieberYeahh ја следиш ли?До каде е стигната? Инаку ако не отвориш Диспјут,парите одат автоматски кај селерот.
Ќе ти стигне, можеш да го продолжиш рокот . Ама мислам дека за 10 дена , секако ќе стигне. Ако не ,кога ке остане уште некој ден, отвори Диспјут или продолжи го времето.
Женски,ме интересира дали ако од buyincoins порачам неколку работи истовремено, дали сите ќе ми ги испратат во една пратка, или секоја ќе биде испратена како посебна пратка? и за да имаш тракинг бројче, колкав треба да е износот?
Епа кликни на левата страна до бројчето Seller's Shipping Method , таму можеш да ја следиш оваа пратка.