Ве молам за помош прв пат отварам диспјут. е сега кога претиснав фул рефунд неможе целата сума да ми се врати ева слика .
Да ве прашам,на мапа некако може да се следи до кај е пратката??Знам,многу глупаво некако звучи прашањево.. =D
Не верувам пратките да имаат чипови па да можиш у секое време да знаиш до кај се 7.78 не ти е цела сума? повеке плати?
Па целата сума ќе ти ја вратат. После 4 дена системот ќе го процесира диспјутот и после неколку дена парите ќе ти бидат вратени на сметка. Единствено можеш да загубиш/добиеш некој денар врз основа на курсни разлики.
Овде има многу девојки кои купиле фустан или костим за капење. Отвори во соодветната тема за искуства.
Моја братучедка невестинскиот фустан го порача од али експрес и кога стигна се беше супер. И мерки точни и се. Без потреба за некаква поправка.
Јас имам порачано до сега 4 фустанчиња и супер се. Само гледај селерод да има добар Фидбек над 90% и убави коментари и се е ок
http://www.aliexpress.com/item/2014...ual-Hole-Romper-Overall-Short/1929111558.html jas vakvi sakam da poracham,isti li bi ispadnale ?
Продавницава има супер рејтинг, конкретно за овие од линкот гледам има убави мислења оставено, дека се задоволни.Во случај да не ти стигнат исти како на сликата, сите пари ќе ти бидат вратени
еве што ми врати селерот. 2015-02-06 01:09:34 friend,your diepute hurts us heavily In order to protect your buyer protection, i have already arranged refund to you 1) money will back to your account which you used to pay for us within 3-7 working days ,please check the payment in your account later . 2) as we have already refund the payment and also shipped the item ,we both lost goods and money hope you could leave us positive feedback or DON'T leave any feedback 3)you still will receive the item ,so please pay us back OR refuse to sign it if the item comes to you appreciate for your understanding ! thanks
Можеш и да му пишеш на селерот да ти прати слика од неговите.Јас некогаш така правам за да се осигурам за квалитетот и изгледот.
Можно е и да е неговите на сликиве.. јас мислам дека продавачиве со слики од фотосесии со "Кињезинки" сe најоргинал
Девојки има некоја нарачувано маски за телефон,дали се веродостојни како тие фотографиите што ги ставаат селерите или е некое апла кинеско лажење?
И јас мислев ама еднаш ми стигна едно блузиче провидно, згужвано материјалче некое, а на кинескињата воопшто не беше такво, и од тогаш секогаш барам слики.