http://m.aliexpress.com/item/2047478820.html Prv pat poracuvam od aliexpress, pa zatoa sakav da pisam prvo za da ne se zeznam. Sakam da gi poracam ovie patiki no prvo ako moze da mi kazite kolku ke me fatat so se shipping. I kako da odredam golemina-broj. Sto mislite? fala odnapred.
Со се шипинг се 29,18евра - заокружи на 30 А за одредување големина, мери некои патики што веке ги имаш, што ти се удобни на нога, колку им е должината на долниот дел, на стапалото. И во табелата ке најдеш кој број ти одговара. Ако должината на таа патика ти е на пример 25цм (250мм) тогаш според табелата ти одговара број 9. Ке си избереш боја и ке си порачаш.
↑ Destination Country-Macedonia 2015-01-25 00:00 Macedonia Arrive at Macedonia Airport-(Yanwen's Track End) Ова што значи. Не е можно да е стасана има уште 54 дена. Надоле има ова 2015-01-24 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. LX197 2015-01-23 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch 2015-01-22 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center 2015-01-22 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received 2015-01-20 20:00 ShangHai Despatched from ShangHai Yanwen Sorting Center 2015-01-20 18:00 ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Center А на другиве не ми дава такво ми дава not found? Кликни за проширување... за 10дена ке ти стигне ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ШТО Е ОВА МИ ПИША ЕДНА ФЕМИНКА ДЕКА ЗА 10 ДЕНА КЕ МИ СТИГНЕ АМАУШТЕ ЈА НЕМА, 10ТИ ДЕН МИ БЕШЕ НА 5ТИ?
Според ова трак бројот ти почнува и завршува со YW. Ваквите пратки релативно брзо стигаат у Македонија али превише долго се чека за да стигнат на домашна адреса. Мојата од коа влезе во мк повеке од 50 дена чекав да ми стигне дома. Нормално си го продолжував protection time за секој случај. Ако читаш неколку страни уназад на темава ке видиш исти вакви искуства со ваквите броеви.
Какво искуство имате со вракање на парите? Дали навистина ги вракат и колку време оди тоа и дали целата сума ја вракаат исто како што си уплатил?
Доколку се е регуларно и коректно, парите ги враќаат за околу 3-10денови. Т.е ги враќаат веднаш штом се завори спорот, ама толку време имтреба да легнат на сметката. Ги враќаат сите пари,може некој денар помалку,зависи средниот курс во моментот.
Мислам дека беше вака-земаш лењирче и бележиш или со метро околу прстот и правиш рецка и така ке знаеш
Со шублер мери го прстот колку ти е широк и ке видиш таа големина наа која бројка одговара. Ако немаш шублер мери со лењирче некој прстен шо веке го имаш колку е широк.
Не испаѓа со лењир. Моите прстени се околу 1,5-2 цм, а на Али Експрес од 6-10 што е преголема разлика... Во која мерна единица им се?