ми стигнаа нарачките овојпат најбрзо досега за 25 дена и за палтото не платив царина имав порачано два саати и се прекрасни
Прво и основно, не мора да значи дека ако го нема на тракинг, дека истото не е испратено. Половина од тоа што сум го порачал од АЕ ги немаше на тракинг, па ми стасаа. Почекајте до крајот. Затоа има толкав рок. Ем фри шипинг ем одма да стаса.
2015-03-04 16:17 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
кликни на линкот кај шо е дадена страната на компанијата за испорака и ке видиш кај можеш да ја следиш. Не се следат сите пратки на 17трак
Шо знам, ми се нема десено да некоја пратка да нема трак број, дури и кај производи од 50 центи сум имала трак број. Само на две пратки ми имаа побарано доплата за тракинг број по 80 центи.
На сите има таков број, ама бројот на добар дел не можеш да го користиш. Добар дел од тракинг сервисите немаат информации за пратката. Пријави ги случаите со доплатата. Секоја пратка, дури и писмата во Македонија имаат тракинг број. Не може да доплаќаш за тракинг број заради тоа што продавачот не сака да ти го каже. Каде му вршеше исплата на додатните 80 центи?
Во описот на производот си пишуваше дека се доплака за трак број и линк до него, исто и тоа беше дадено како производ сега е поскапено