Не мора да значи. Бидејќи користам електронско банкарство, секогаш кога порачувам нешто еврото го сметам 62 MKD. И пред недела дена кога порачував ми излезе дека немам доволно средства. Си уплатив уште три денари и завршив работа.
Здраво, би сакала да прашам дали има некој порачувано нешто а адресата да му е во зграда? Јас сега порачав некои работи и мислам дека ќе биде голем пакет па ме интересира како ќе ми го достават? Бидејќи во зградата немаме броеви на становите. Дали ќе звони на сите врати И имам и друга помала доставка ама сепак ако го остави долу било кој може да го земе. Благодарам однапред
Пиши број во информациите што ги оставаш кога нарачуваш, јас така направив и ми се јавија од пошта да одам да си го подигнам пакетот. Бројот треба да ти биде со префикс : 00 389 7X XXX XXX Плус, најсигурно ти е така, не да ти го остават во влезот на зграда, па да го "џапне" некој комшија
Девојки, кога ќе нарачате нешто од aliexpress може кога ќе ти стигне да го платиш? Иии за колку време од прилика стигнува?
Zdravo, Jas sum nova na forumov i slucajno ja vidov temava za aliexpress.. pred od prilika 3 meseci naracav crno sako od aliexpress za na rabota koe sto beshe okolu 50 dolari. Nit mi stigna nitu pak mi vrakaat na porakata. Moze li nekoja od vas da mi pomogne kaj da najdam crno sako? Fala feminki
влезен ти е производот во Македонија, ке ти стигни дома кај да е ваквите броеви со YW проверувајте ги тука http://track.yw56.com.cn/en-US/
Хмм... Ако е ова погоре точно, значи кај нас во МКД ги задржуваат долго пратките, не? Оти, овде пишува за една од моите пратки дека е влезена во МКД пред 2 недели, а уште не ми е пристигната.
може некој да провери до каде ми е пратката? 66267520716413 66243465856413 66278196496413 66272212826413 66275622906413 ili link jas da gi sledam blagodaram
Страната е супер. Јас имам доста нарачувано и сум задоволно . Производите стигаат понекогаш и брзо за 2 недели, а понекогаш и по 1 месец (незнам од што зависи). Јас сум задоволна
па да, не знам што е проблемот со овој сервис на испоррака али мене ми ја имаат држено и повеке од месец од коа влезе во Македонија.
Тоа и јас не разбирам еве од 6ти ми е стигната и вели 2015-03-06, Processing,, SkopjeSorting :/ се надевам ќе стигне..
оди на 17track.net ја дава до кај е само скоро ти е пратена и сеуште не е влезена во Европа @kjukli само прати го protection time да не истече, ако имаш уште малку денови кликни на extend protection time и продолжи го уште за 20тина дена