Јас со едно прашање. За да си ги зачувам убавите производи си ги ставам во cart и ми стоеа подолго врме таму може една недела. И сега на картичката (дека имам електронско) гледам помалку пари. Одам на дневни трансакции и што ќе видам средствата како да се префрлени не ми сојат на располагање, а ги нема на изводот дека се префрлени. Можно ли е вакво нешто? Јас како што знам средсвата може да се префрлат само ако одиш до крај со плаќање. Стварно не ми е јасно.
Конечно дојде денот да си нарачам All Star и кога гледам сите што ми беа во Wish List се затворени. Ве молам ако некоја од вас сега скоро нарачувала (сакам теѓет ниски да си нарачам), и е задоволна, да ми пише линк. ФАЛА однапред!
Devoojki pomos. Pogresno go imam vneseno postenskiot kod, dali pratkite ke mi bidat dostaveni na vistinskata adresa. eve go brojot na edna od pratkite RK142911748CN
66155963943530 moze li da proveris za mene? Nemozam da se snajdam ik pisav na nekolku inbox ama ne odgovaraat
Девојки ве молам да помош, не знам како да постапам.. Продавачот се уште не ми ја испратил нарачката, нема никаков фидбек, ако ја откажам, ќе ми ги врати парите? Што да направам?
Женски би ве замолила доколку некоја од вас може да провери до каде ми се нарачките јас се обидувам да проверам веќе два дена и никако неможам. RI279983961CN YC565923215YW RC832849500CN RE110725483EN
@kjukli Подобро сега да ја откажеш него селерот да испадне лажен па потоа да чекашда ти ги вратат парите. Штом се откаже порачка парите се враќаат на сметката за 3 -7 дена. @LadyyGaga Информации има само за првата и е сеуште во Кина.
Не ми е јасно зошто првата е сеуште во кина? Ја имам порачано уште пред 20 дена. Ти благодарам M.LaDy
Девојки сакам да си нарачам едни штикли, има 88.9% Positive feedback но нема коментар од тие што предходно нарачувале, обично внимавам. Па сега прашањето ми беше дали е чудно што нема коментари (што нормално не мора да значи) исто така и од фактот што во последниве 6 месеци имале само 3 трансакции? Ви испраќам линк од производот, па се надевам ке ми помогнете пред да ги нарачам благодарам http://www.aliexpress.com/item/2015...-Bottom-Pumps-Red-Blue-Black/32272747385.html
Јас ја порачав јакнава пред 2 недели,и сега гледам стигнала во Прага,едвај чекам да видам каква ке биде..Пресреќна сумм,ке постирам слики http://www.aliexpress.com/item/New-...-Slim-Jacket-Jackets-chaqueta/2034743414.html
@Candid Ако примети има само 8 купувачи што ми е некако сумливо. А сепак не се баш евтини. Јас не би ти препорачала да ги порачуваш од овде, или пак пиши му побарај му реални слики види што ќе ти одговори. Обично ти е што се добри селери одговараат во рок од 24 часа. @LadyyGaga Не знам колку имаш порачувано, но производите најголем дел од времето се задржуваат во Кина, а кога веќе ќе ја напуштат Кина за 7 до 10 дена се во земјава. Така да без гајле.
Devojki mi stigna uv lamba za nokti vcera ja probam rabotese, denes zemav da si gi pravam noktite i ne sakase da se vkluci, sto da pravam, dali da ja nosam na popravka ili da im pisam nekako deka ne ispravna e stignata, no jas veke gi otvoriv gelovite sto stignaa so nea..uuf mnogu se nerviram a 3000 denari e ne e malce pari..