@koritsaki mislam deka si potpolno vo pravo slikive gi imam gledano znam deka ne e ubavo no se pukam od smeaa
малку глупаво прашање ама во локалната пошта ли треба да се распрашам за пратката? заедно со тракинг бројчето?
Скролај малку подолу на страната и ке ти се појави едно со кинески букви и преведи го ке видиш до кај е =)
Здраво женски, сакам да прашам дали ова значи дека нарачката ми е пристигната во Македонија ? 2015-03-29 00:00 Macedonia Arrive at Macedonia Airport-(Yanwen's Track End) Ако е стигната на 29 зошто сеуште ја немам добиено? 20 дена ми е некако многу, незнам дали и воопшто ке ја добијам. Да не имал некој слична ситуација? Дали да чекам уште и каде да се обратам?
Секогаш кога ги следам пратките преку оваа пошта или со тракинг број што почнува со Y - никогаш не покажува точно. Мене на последната ваква пратка ми пишува дека за 5 дена пристигнала, а уште не е стигната, нити има веројатност дека за 5 дена ќе стигне. На пратките пред тоа ми покажувало од 7-10 дена, а всушност излегло дека најдолго сум ги чекала. А и општо - порано некако побрзо ми стигнуваа пратките, за 20-25 дена, а од нова година навака, сите ми се над 30 дена
Имав и јас ваков случај. Ја добив но многу време скоро 25 дена чекав од овој датум. Ќе ти стаса без нервози гледај само да не истече времето.
Дали некој ќе сака да ми помогне, се регистрирав на Алиескпрес но неможам да ја внесам мојата адреса нешто невалидна ми ја дава? Зборам за адресата за достава
Tracking information is available within 5-10 days. You can track your order here China Post Air Mail Website while it is still in China. After your order has arrived at its destination, you can monitor the delivery here Destination Post Website. Јас не можам да се снајдам тука. Некој со вакво искуство да каже како да ја следам порачката? До сега вака не сум ја следела... а се пишува на кинески. Што е финтата?
Na tracking stranata mi pishuva Departed transit country? Da ne znaete shto znachi toa i do kaj mi e pratkata? Izvinete za latinicata, od mobilen sum.
Јас иам порачувано телефони и задоволна сум. Само ако порачуваш ке му пишеш на продавачот да напиши на пакетот некоја мала сум 10-15евра, за да не ти го царинат.
Праткава ми е пратена преку HongKong Post Air Mail , на 17трацк неможе да се следи , пробав и на една друга страна ми бараше некој си број .Помина повеќе од 1 месец од кога ми ја пратија. Ако некој може да ми види еве бројче RT270301780HK
дoбив нештo oд кoе не сум зaдoвoлнa. штo мислите, дa му пишaм нa прoдaвaчoв или дa гo исерaм вo фидбек? пoентaвa ми е евентуaлнo дa ми пушти другo функциoнaлнo
И јас ја пребарав секаде ама ти ја нема. Пиши му на селерот дека не можеш да ја пратиш. А до сега требало да ти биде стигната. Чудно
више реагираат ако остаиш низок фитбек, ако се договараш у порака ке ти барат пејпал за да ти пуштат дел од парите, вака најдобро е лош фидбек, објаснување за тоа и ако можиш со слика да прикажеш дека не работи прикачи и слика.