сега нема да ти го прифатат барањето да ја откажеш нарачката, требало пред да ти ја пратат да ја откажеш, едино ако после некој ден трак бројот не покажува до кај е
ако ти пишува дека е во МК тогаш проблемот е до нашата пошта, отиди таму кај што обично ти стигаат пратките, нека проверат, мора да е тука негде
^ ако се однесуваше ова на мене: досега кога сум проверувала tracking, скоро секогаш пратката после 2 недели пишува дека е во МКД, а сум ја добивала после 35-45 дена. Не знам дали тракингот не е во ред, или нашите тука не се во ред, ама овој пат многу време помина.
Ако ја сакаш порачката продолжи го. Јас на еде призвод 2пати го продолжував по 15 дена . Значи стаса за 3 месеци ни важно стаса.
Цел ден се трудам да платам и ова ми го покажува.Искинав живци.Се е во ред со картичката,имам доволно пари. Што да направам?
Едно прашање: Производот ми е испратен, меѓутоа преостануваат уште неколку часа а пратката не е стигната. Ми стигна e-mail за демек ако ја добив, ако не ја добив и сл. Отворив Dispute но понудениве одговори ми се некако... (не знам кое да го одберам) Logistics tracking problem: -Purchase Protection is running out, but package is still in transit -Package was returned to seller by shipping company -No tracking information Да чекам или да продолжам со диспjутов?
Замолувам некоја феминка која е поупатена да ми се опрати во лп, нова сум во ова не ми е уште ништо јасно.. имам некои прашања, благодарам однапред!
Девојки прв пат ми се случува да не ми стигне пратка, отворив диспуте, продавачот го прифати и парите ми се вратени. Треба да помине време додека ми се појават на картичката или на некое друго место се на странава? Фала
Дали ќе може да провери некој до каде се праткиве веќе два месеци поминаа од нарачката YC529362092YW RB297076064CN
дали знае некој да ми објасни имам 3 нарачки испратени се и пред ден два ми ја затворија нарачката пишува дека за 7 до 10 дена ке ми ги вратат парите и дека нарачките се затворени поради сомнителен продавач и дека не ја извршил потребната евиденција. што да правам?
ништо .. ке ти ги вратат парите а ти толку ако ги сакаш производите шо си ги порачала, порачај ги од друг продавач.
Aj neka mi prati nekoja linkovi za da poracam od ovie novite tetovazi baram za na noga...fala odnapred.
Ќе сакате ли да ми кажете до каде ми се порачките, кај мене не сакаат да се отворат.Благодарам однапред . RJ149123113CN TJ800020246NB RN077647754CN
Барај ги како flash tattoos, има доста избор. Еве конретно еден линк, ја има баш и оваа тетоважа од сликата. http://www.aliexpress.com/item/Flas...2243547321.html?spm=2114.32010308.4.72.V3Bs7D
Отворив диспјут за таа нарачката што не ми е стигната, селеров ми вика да почекам уште малку демек биле бавни од царина, и го продолжи тоа purchase protection. Сега јас имам опции дали да прифаќам, да не прифаќам, појма немам што е ова: Ако кликнам accept, значи прифаќам да почекам уште 30 дена, така? Ме интересира што е escalate dispute? Тоа значи дека си ги барам парите и не сакам да чекам? Или нешто друго?