Онлајн шопинг Еве и јас да пишам во врска со еден производ , порачав тренерки за ќерка ми ама денеска е 29ти ден и нема уште ништо Отоврив case па пишуваше дека требало да стигне производов одприлика околу 22ри јуни но ништо и сега мислам дека добро направив , му пишав порака на продавачов што се случува ос производот и ако не ми одговори до 15ти јули ке треба парите да ми ги вратат
Онлајн шопинг А од http://www.aliexpress.com/ може ли да се порачува од интернет картичката на стопанска банка?
Онлајн шопинг ^ Не гледаш ли дека не лаже. 21 000 повлечени од сметка, мистериозно и ги нема, да бе баш така може тоа. Колку што сум упознаена со комјутерски криминал, можно е такво нешто само ако картичката ја изгубиш и ги копираат чиповите и па така се префрлаат пари. А толку напредени хакери јас не сум чула. Зашто на алиекспрес не и се зачувува бројот на картицата, туку со секое купување мораш наново да ја впишеш. Коритсаки почекај малку, ќе ти стигнат има време, ако рокот е до 15 чекај, немаш друга оппција моментално, за после 15 ќе отвориш диспјут и ќе ти ги вратат парите.
Онлајн шопинг Картицата е хакната, прокредит неможат да направат ништо освен да ја блокираат, и нормално ја блокираа.
Онлајн шопинг значи парите не ти се земени од алиекспрес туку повлечени се од картицата од непознат извор така? бидејки ако се повлечени од алиекспрес ке има некаде заверено декати подигнале пари а и еве јас сум ан тутунска банка и на секое плаканје сметка мене ми стига секундарно порака на телефонот дека е извршена трансакција така да мислам дека парите не ти се повлечени од алиекспрес безпотребно се ствара паника
Онлајн шопинг Не можеш да извадиш само ако вадиш од автомат,па дури и тоа на одредени автомати вади и помали суми ако одбереш опција - друга сума. А ти како што тврдиш, средствата дека ти се украдени од Алиекспрес, до последен денар ќе ти биле собрани, нема врска најмала сума во тој случај, не постои таа логика. Каква картичка од Прокредит е баш ме интересира? И не е така едноставно да се хакне картица, особено така без осетно да биде испразнета. Обично земаат незначителни суми,а не сите средства. А банката е задолжена да го истражи случајот, да ти каже кога и од каде се подигнати парите дури и да е хакнато.
Онлајн шопинг Јас малце да избегам од вашиов разговор,прееска се обидував да направам за прв пат порачка но таму каде што пишува expiration date или истекот на рокот кој датум треба да се внесе поточно?Не направив за сепак сигурно да ми кажете вие да не ја утнам работата.
Онлајн шопинг ако добро те сватив треба да внесец до кој месец и година ти вази картичката пример кај мене е до04 месец 2014 година и пишувам вака 04/14
Онлајн шопинг ако ништо прокредит мора да знае од кај ти се повлечени парите и да те обавести бар толку можат првенствено
Онлајн шопинг Феминки направив порачка пред една недела и времето на испраќање истече но селерот не ја прати порачката,автоматски ќе ми бидат вратени парите или треба нешто да се направи?
Онлајн шопинг Прокредит ми го кажаа само банкоматот од кој се извлечени парите, се наоѓа во Барселона.
Онлајн шопинг Ти да не си ја изгубила картицата, па некои лепо фино да ти го копирал чипчот на картицата, зашто тоа е единствената опција некој да ти подигне пари, па и од банкомат. Нешто тука мене не ми штима, но ај. И за друг пат да си знаеш, вакви работи се пријавуваат во полиција, не се седи со скрстени раце, 21000 не се мала пара.
Онлајн шопинг Девојки еве што ми кажува за пратката дали тоа значи дека стигнала? И да ве прашам од која пошта се земаат пратките во Скопје и која е процедурата за превземање на пратката,мора ли да го имам картончето добиено од поштарот
Онлајн шопинг Во тој случај нема никаква врска со Алиекспрес. Можно е да има врска со случајот од претходната недела што беа приведени наши државјани (во Прилеп или Битола беше, не се сеќавам) за вакви кражби. И јасно соопштија дека многу пари украле од наши граѓани од различни делови на светот им биле вадени парите. Провери да не има врска со тоа.
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/item/Wholesal ... 70680.html Феминки што мислите за ова дали би помогнало а и дали би имало некаков проблем за да помини на граница а не е воопшто скапо.
Онлајн шопинг феминки сакам да ве прашам сите вие кои очекувате порачки кај мене има порачка од 29,06 што си стои на аеродромот во пекинг и не е мрдната па се наваки уште 5-6 работи ми се сите на пекинг на аеродром па малку ми е чудно да не мрдне од аеродром 15 дена сигурно нешто не штима
Онлајн шопинг неможам да редактирам па затоа ке се цитирам значи дефинитивно нешто не е во ред со страниците за пратење порачката ја пише во пекинг а мене ми стигна сабајлето дома се надевам и останатите ке бидат дома овие денови
Онлајн шопинг Леле и мене исто ми е од 28.06 у Пекинг. Значи мора да е грашка до страната. Ти на која страна ја пратеше порачката?
Онлајн шопинг па на 3страни следам и на сите 3 стоеше дека е на аеродромот а мене порачката во рака на онаа официјалната на кина пост на таа 17 truck и на нашата мак пошта