Како мислиш не е банкоматска? Ако е картичка со бројот на трансакциската кој го дават во банка, тогаш не можеш. Порачки се прават само со дебитни и кредитни, кој позади имат 3 броја.
Презадоволна сум со АлиЕкспрес! Иако морам да напоменам дека голем дел од времето пред да нарачам го поминувам во читање feedbacks и ако нема слика од муштерија од тоа што му стигнало, не нарачувам. Досега сум немала лошо искуство. Еве што последно земав:
Dali mozebi znaes kako mozam da gi najdam ovie cetki no pogolem set t.s. mi trebaat site cetki, vo razlicni formi
Дали има некоја од вас да ми препорача некој добар и сигурен селер за нарачка на накит/аксесоари? Некој од кого веќе имате нарачано и сте задоволни?
Од оваа продавница имам многу пати нарачувано, секогаш стигнуваат, а и постојано имаат попусти http://www.aliexpress.com/store/100751
Me interesira da ve prasam, ako znae nekoja da mi pomogne.. Vo nedela imase edni bikini na popust od 18 $ na 4 $, i togas sakav da si gi poracam ama nesto se predomisliv i ne go napisav brojot na kartickata..I sega pred nekoe vreme gledam deka i pokraj toa sto veke ne trae popustot, mi pisuva This order is awaiting your payment ... i Total Amount $ 4.03 ... i sega nekako mi e cudno.. ako gi poracam sega 4 dolari kje mi zeme samo ili pak 18? bidejki veke ne se na popust?
Девојки,може ли да се порачува од руски, француски, шпански алиекспрес или најбезбедно е од глобалниот алиеспрес? пример од тука :http://ru.aliexpress.com/
Луѓее, сакам да порачам од алиекспрес за прв пат и не знам сеа како шо требаа.. Ќе може некој да ми помогне шо како да не оплескам а штиклирав околу 20 тина производи дај ве молам некој да ми објасни како понатаму, какви картички прима дали е сигурно шо како страв ми е пошо за прв пат ми е и мн производи, стока е <3
Немора да значи другите што ги порачав стигнаа читави ама баш овие што беа за мене вакви...ама добро селерот ми ги врати парите
Кога ќе стигне пратката, ќе ме известат и ќе ми ја донесе поштарот до дома илии треба да идам до поштата? Да ми објасни некој шо како пошто прв пат порачав и сеа сум во исчекување и не знам шо како позз
Дали некој има порачан вечерен (долг) фустан од Алиекспрес? Дали сте задоволни и ако можи слика и линк
Моја школска за матура си порача од алиекспрес, темно зелен беше, и за помалку од 1000че си купи и долг и краток фустан. И не беше уствари толку лош.