Да и презадоволна ист како на сликите и преубав материјал. http://www.aliexpress.com/item/Wome...ohemian-Gown-vestido-de-festa/1932884947.html
Лелелееее се заљубив во него. Башка за ич пари. Кажи ми јас сум крупничка ке ме собере ли во најголемово
Има димензии доле во табела, измери се секаде и спореди, така ќе ти биде најубаво. Или па пиши му на продавачот тој ќе ти каже како што.
Дали имала некоја случај на алиекспрес, да нарача нешто и потоа селерот да го нема, да не постои повеќе??
Луѓе хелпп значи вака ги платив сите работи за овие ми вика поново шо да правам сегаа пошто прв пат порачувааам значи глеј те шо ми викаа.. а со втората слика ми е 0к нели само да чекамм мм?
Обично броевите им одат еден помал од нашите. 3-4 фустани имам нарачано до сеа и со број не сум утнала
Луѓе значи платив се како шо треба и после една недела се вклучив на мојо проф на алиекспрес и прв пат порачувам и не знам шо да правам сеаа... Дај помогнете шо значи ова како треба понатаму, треба ли да откажааам, кој знае го замолувам да ми кажее.. Ќе му бидам мн благодарна.. Имав уште некои работи тие ми се во ред мислам, за овие не знам што да правам...
порачката од првата слика сеуште не ти е пратена, или чекај ја или откажи ја на втората слика ти се оние производи кои си потврдила дека ти стигнале (или им е истечен периодот па автоматски се потврдени дека стигнале) и треба да дадеш фидбел колку си задоволна од нив, ако сакап можеш и коментар да остаиш
а на првата слика .. ако чекам ќе ми стигне така? оти една др ми кажа дека воопшто не ми се ни испорачани т.е. платени а нема врска јас платив се, а на втората слика не ми се стигнати и не знам што да правам да чекам или да ги откажам .. гледам не тече времее да не ме измамат ?
Со втората ти е ОК, треба да си ги чекаш нарачките. А според прикажаното на првата излегува дека ти си ги добила, си потврдила и дадени се две опции -да оставиш фидбек или повторно да си ги додадеш во кошница.
Па јас сум ситничка и обично носам S, порачав М и ми беше точен, но сепак провери во димензиите во табелата и нема да утнеш
И јас препорачувам Ebay. Иако на aliexpress има повеќе избор и цените се прилично добри, квалитетот на производите не е добар односно дома добиваш нешто различно од тоа што си го гледал. Има супер работи, но сепак треба да се внимава. Постои огромна разлика од тоа што го гледаш до тоа што ти стига.
овие од втората слика требало порано да ги провериш, веке ти е истечено PROTECTION TIME и автоматски е потврдено дека ти стигнале иако ете не ти се, а од првата дали ке ти стигнат или не зависи прво дали ке ги пратат