Абе може и тие што ти истекло времето да ти стасаат. Може каснат може заглавиле негде. Јас продолжував на едни 2*15дена и ми стасаа. Немора да значи дека ако ти истекло времето дека нема да тистасаат.
Еден мој пријател си имаше нарачано часовник од Aliexpress. Кога му стигна нарачката и кога отиде да си ја земе од пошта мораше и таму да дава пари. Дали на некој/а од вас му се има случено ова?
Да, мене. Се случува ако ти ја отварат пратката од нашата пошта да ти земат пари. Мене искрено ме изнервираа бидејќи пратката вредеше 200ден, и дадов + 100ден што одела на цринска контрола. Ова моја чудесна земја!
Еднаш кога нарачав накит од една продавница, по неколку дена ми ја замрзнаа нарачката оти продавницата била сомнителна, а после тоа пишуваше дека продавачот го нема, не постои.
Дали сте нарачувале креми и маски за лице од тука ? Малку ми е страв да не ми се случи нешто со лицето , а сакав оваа маска да ја нарачам http://www.aliexpress.com/item/AFY-...ly-skin-strawberry-nose-Acne/32228374292.html
Досега се што сум порачала ми има стигнато. Ама многу пазам од кој порачвам. И можи е безбедно, ама јас повеќе од 1000 ден. не оставам на сметка ко ќе порачвам. You know, just to be sure
Aliexspress mi e opsesijaa nema den a da ne go otvoram da gi vidam proizvodite koj se najprodavani do sega imam poracano sekakvi proizvodi sminka masla za kosa fustani kosuli nakit prsteni obetki kupaci nakarvici se mi stignalo od poveketo sum zadovolna samo od edno nesto ne sum zadovolna Bubicite koj gi poracav za da pominam eden ispit vo pocetokot bea ok , no pred da odam na kolokvium bese mnogu los signalot imase problem so zicite I taka me ostavija da go ucam predmetot vo posleden moment ............toa e moeto iskustvo od Aliexspress ke prodolzam da si poracuvam obleka bidejki nogo pati sum gi gledala istite raboti niz buticite samo sto se so duplirana cena i koga gi poracuvam od tama istite raboti sum ekonomicna
http://www.aliexpress.com/item/Pro-...V-Gel-Nail-Art-Tool-Kits-Sets/1246855855.html Дали некој има порачано ваков сет за надградба од али експрес и од прилика за колку време стигнува?
Сакам да ги нарачам ланчиња, но не знам како? Ќе ми помогнете? Се разбира и може да ми пишете во лп.Ќе ви бидам благодарна..
ако имаш картичка напраи си профил на али експрес, на производот шо сакаш да го купиш кликаш на Buy it now, пополнуваш податоци и на крај ти остануваат уште податоците од картичата и тоа е
После колку време т.е. саати можам да откажам нарачка пошо два пати иста одбрав и ја платив 2 пати по грешка...
Па можеш веднаш, имаш фора една недела, а ако ти помини една недела автоматски ќе ти пропаднат парите..