Онлајн шопинг Девојки јас моментално ке ја правам порачката и се надевам дека ке ми стигне за краток временски период, пошо јас немам 18 год на мајками картичката ке ја искористам а бидејки е нејзина, нејзините податоци да ги внесам, мислам на име и во полето State/ Province/Country што точно треба да венсам? И доколку порачката не стигне во даденото време каде да му пишувам на селерот како ке ми ги вратат парите..?
Онлајн шопинг Во таков случај, пишете му на селерот. И ја имав проблеми со тракингот, му пишав и ми рече дека мојата пратка идела преку Deutche Post од Германија и ми даде нов тракинг број и линк каде можам да ја гледам пратката до каде е. Може нешто слично е и во вашиот случај.
Онлајн шопинг Па јас колку што сум информирана да треба нејзините податоци а во полето State/ Province/Country ќе внесеш Македонија. Кога ќе ти биде при крај времето ќе го прашаш селерот што направил а ако не ќе стегнеш опен диспут дека производот не ти е стасан.
Онлајн шопинг Да ве прашам нешто.....Јас направив порачка уште пред 2недели и сега имам тракинг број ама незнам каде да го пишам за да видам каде се наоѓа нарачката??? Незнам што да правам бидејќи немам никаква информација за пратена порачка. Иначе незнам пошто првпат порачав
Онлајн шопинг http://www.17track.net/index_en.shtml пробај на линков мислам дека тука можеш да си провериш
Онлајн шопинг ма не 10 дена кај мене 17 дена стое на едно место мојата а не ми е верно 17 дена да стое на аеродром а друга ствар е шро една ми ја пишува во прага а мене веке ми стигна пред 3 дена нешто не ке да е ок а што е ке видиме ако знае некој нешто нека пише му пишав ја сна селерите како што кажа спиди од погоре амами врати оти била бавна кина пост да почекам 15-60 дена туууу ме усреки
Онлајн шопинг Jas do sega site naracki povekje od 15 sum gi dobila vo rok od 20 dena i traking brojot bese vo red stom ke stignea vo skopje istiot den gi dobivav sega ovie poslednive se zadrzani povekje od 30 dena t.s. mi gi pokazuva na aerodrom vo peking... neznam vo sto e problemot...
Онлајн шопинг Па ова веќе претерано е! 30 дена ќе се сторат, уште нарачкава не мрднала од Кина. И тоа се на едно место стои... Му пишувам на продавачот, прашувам што е работава, зошто толку закасна, кога ќе тргне од Кина, и ништо не ми враќа. Аман па, барем нека ми пише да се стрпам уште малку, а не вака си ја тупам главава, ко изиграна се осеќам. Има некоја друга опција, што можам да сторам освен да чекам?
Онлајн шопинг мене пак сега ми пишува на туку речи си сите порачки RE TRUCK знае ли некој што точно значи ова и дали на некој му се има случено ова ?? инаку јас мислам дека има некој проблем со овие бројчињата не ги покажува точно барем сега во овие две недели
Онлајн шопинг Мене конечно ми се смени локацијата на 17track.net. После 18 дена седење у Пекинг. И сеа ми покажува дека ми е у Прага.
Онлајн шопинг опа честито сега за 3-4 ден ае кај тебе дома се надевам и мојата ке се мрдне од пекинг феминки сега барам помош од вас една порачка ми е испратена во друга дрзава му пишав на селерот ми вика ок е адресата почекај ама многу време се стори а крајна дестинација сеусте е истата држава и сега сакама да направам опен дисут ама незнам како да закачам доказ за да ја испратам де некој што отварал нека ми објасне како е тоа со доказот
Онлајн шопинг здраво јас сум нова на форумот направив порачка и селерот ми ја испратил на греска дестинација му пишав 2-3 пати ми врака дека е ок адресата па се мислам да си отворам расправа ама незнам како па ке ве замолам која сака да ми каже подетално
Онлајн шопинг ЗДРАВО ФЕМИНКИ ГЛЕДАВ НА АЛИ ЕКСПРЕС АКСЕСОРИИС ЗА КОЦА МНОГУ СЕ УБАВИ И ЕВТИНИ,ДАЛИ НЕКОЈ Е ПОРАЦУВАЛ ОД ТАА СТРАНА И ДАЛИ Е СТВАРНО ФРИ ШИПИНГ??
Онлајн шопинг Кога правиш порачка те прашува на кој начин сакаш да ти ја испратат. Со тракинг или без. Ако е со тракинг се плаќа, ако е без тракинг, тогаш е без пари. Јас си избрав без тракинг со тоа што ако некој ти ја украде порачката кај нас во поштата не можеш да се буниш зошто ти сам си избрал таква опција. Инаку додека стигне до Мк има тракинг. После тоа нема. Еве го историјатот на мојата порачка: Current Status: Fri 05/07/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available. In case of queries, please contact your retailer directly History: Tue 02/07/2013 10:42: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver. Fri 05/07/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available. Значи секојо ден си следиш до кај ти е порачката без проблем. Кога ќе стигне во Мк тогаш веќе не можеш да ја следиш, ама како и да е јас за 10 ден откако стигна во Мк ја добив. Одев на ризик без shipping cost ама ете ми се исплати и си земав убави работи. Плус работите беа во пакет и не ми стигна ливче со известување дека имам пакет во пошта, туку поштарот директно до врата ми го донесе пакетчето.