Ја очекувам новата маска за телефонот. Многу повеќе се исплаќа да порачам од интернет отколку да купам од тука, многу ги креваат цените...
Здраво на сите не знам дали некој знае да ми каже, дали 17track.net, е единственото место каде што се следат праткиве од aliexpress(зашто прв пат нарачувам и може не се снаоѓам баш нај,нај) ама кога ќе го внесам тракинг бројот, ми покажува дека не може да се најде пратката. А може и не правам нешто како што треба
Пиши му на селерот порака каде можеш да ја следиш нарачката, и тој обично праќа линк. А можно е и да не е тоа тракинг број.
Фала девојки на помошта еднава пратка си ја најдов и ми пишува дека е веќе стигната, а за другава ќе си почекам уште
Здраво девојки. Ве молам за помош. Мене селерот ми кажа да ја следам пратката на овој линк http://www.eadu.com.cn/track/en-US/ а мојот број за следење е 33083058536. Ми вика дека уште на 28 мај е стигнато во Македонија ( ако ја добро свакам ). Па ве молам вие проверете па кажете ми што како е и до каде ми е пратката. П.С: Проверив во пошта сто пати веќе тие на памет ме научија од што секој втор ден им одам да проверам.
Да пишува дека е во Македонија, но во што е проблемот незнам понекогаш тракинг странициве не даваат точни информации
девојки дајте ми некој линк од добар селер за сенки за очи , оние што се со 120 бои, ако некоја има порачано такви нека ми прати линк вечно ке сум благодарна
сакам да порачам ласер за домашна употреба тој чини околу 400$ она што ме интересира е дали и колку би било царинето.
Лее луѓе нз што направив прв пат нарачувам, и откако нарачав ми пишуваше да си чекам одобрение за пратката, и вајда нешо стиснав нз дали ја откажав пратката, сеа ако сим ја откажала парите ќе ми ги вратат ли ? Па пак да си нарачам нз стварно