ако е истиот производ а продавачот со помалку нарачки има добар рејтинг како продавач немаш потреба да го откажуваш, можеби овој вториот тек почнал да го продава производот
SYL21400345MY Ве молам некој да ми помогне до каде ми е праткава... Има уште 8 дена додека да истече времето за пристигнување...
на 6ти август пристигнал во Шангај потоа нема информација, освен дека Македонија му е крајна дестинација, кликни на extend protection time и продолжи го времето за 20дена, ваљда е загубена пратката, почекај уште 10тина дека и отвори dispute
Девојки, може ли некоја да ми каже до каде ми е пратката 32038560336 ? Јас пробувам да ја следам ама не ми ја лоцира, а веќе е нарачано од 8 Септември .. Може ли некоја да провери или да пишам на селерот дека не можам да ја следам пратката ?
Јас би предложила нешто,ако се може мислам . Некоја феминка,не сакам да тагнувам,да напише пост за нарачување од сајтов ,ама она буквално во чекори.Со сите можни проблеми што би излегле и начин за решавање.Може и да се стави на почетната страна на пример.Направив и јас нарачка и иако ме упатуваат сепак ми е се измешано.
http://gamesalor.aliexpress.com/store/group/Home-Garden/600260_210854514.html?categoryId=200002937 Немам досега порачувано од тука (утре ќе правам прва порачка) ама продавницата е отворена пред 5 години, има 3 круни и рејтинг од 95,5 % http://gamesalor.aliexpress.com/store/600260
Ве молам за помош.Добив тракинг број ама никаде не можам да го следам.Бројот е без букви. 33265708006.Другата нарачка вчера ја најдов ,сега ја нема. X1008927676
Ако порачуваш мила од али, нема да имаш никаков проблем без разлика на цената, оти нит фактура имаш а ни реално ја пишуваат цената на пакетот. А вака едно време беше до 45е, сега незнам точно, мене ми царинеа пратка од Асос од 40е.
Здраво девојки, гледам на Али моментално бебешки работи и ми паднаа во очи количките. Имаат доста интересни по поевтини цени ( ако кај нас таков вид количка е 700 евра таму е 400), па ме интересира дали некоја има искуство со порачување на количка ? Колку би ја царинеле во Македонија ?
фактура немаш ам аако посуњаат ке ти ја отворат пратката и ек ти речат да им донесеш извод од банка да ја видат цената и тоа се дешава
Тоа да, ама секако поретко се случува. Јас имам направено една купа порачки, па ете не ми се случило. Додека на Асос и сите др кои уредно си праќаат фактура, нема бегање, ќе си платиш. Тоа е тоа, секој со среќата, кога државата ни е крш и не се знаат закони и правила.
Со подарок можеби ќе помине, али со мала сума не верувам кога ќе видат нашиве толкава количка одма ќе бараат фактура
Do sega nemam kupuvano vaka pa aj i jas kuso da ne sum,ako saka nekoj da mi objasni,sto kako,se pravi profil,taka?so sifra ,so lozinka se prijavuvas,toa sto go izbiras gi stavas vo korpa e sea ne mi e jasno okolu selerite,i kako da kazam vo koja zemja da se isprati,i okolu jazikot,ima opcija da se menuva ili kako,so selerite kako komunicirate?