1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

AliExpress

Дискусија во 'Мода и стил' започната од pamelche, 27 февруари 2013.

1. Amaris

Amaris Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    1.025
  2. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    Некој добар и сигурен селер на бижутерија? Сакам да си порачам некое ланче и саат за ефтино, па доколку знаете пратејте ми линк.
    Нова сум и не знам како одат работите па добро би било некоја фина членка да ме упати подобро. :)

3. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    113
    @Jenniffer Здраво!
    Јас порачувам од aliexpress.com и ми стигаат и навистина сум презадоволна од накитот! Каков е на слика така и ќе ти стигне:) Околу 15 работи имам порачано од aliexpress.com од накит и ти препорачувам од таму можеш 100% сигурно да си порачаш:D Вака за облекло не знам ама за накит супер е! И е доста ефтино..

На sikica7 и Jenniffer им се допаѓа ова.
  4. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    113
  5. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    Окулу 26 дена поминаа и само овие информации ги имам , ке може некој да ми појасни што се случува со пратката:|

Прикачени фајлови:

6. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
    И кај мене истото се случуваше и сеуште не ми е стигната пратката, а останаа уште 5 дена и ги продолжив за 20 бидејќи пишав на селерот ми тврди дека е пратена и дека ќе пристигне као да почекам... Така да, ако стигне ситуацијата како кај мене пиши на селерот и види што ќе ти каже :)

На EleonoraLovato му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Anita27

Anita27 Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    12
    imam account na aliexpress pa sakav da ve prasam dokolku go deaktiviram dali podatocite od smetkata ke ostanat? i dali mozi da dojdi do nekoi nesakanai raboti, bidejki taa smetka ja koristam postojano se vrsi transakcija na nea pa nekoi mi velea demek mozi da mi odzemat pari pa zatoa i sakam da go deaktiviram akauntot :^)

8. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.563
    Девојки уште 2 дена ми истекува периодот за пристигнување на нарачката а од неа ни траг....му пишав на селерот дека не ми е пристигната и дека неможам да ја следам ако може да провери каде е, а тој не ми одговори ништо туку автоматски ми има продолжено уште 60 дена. Дали може да се отвори диспут иако го има продолжено времето?

9. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.316
    Допаѓања:
    3.040
    ^Да, може да отвориш :)

10. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Pa mislam deka mozi a mislam nemas potreba koga ti go prodolzile vremeto a i da ne stasa ke ti gi vratat parite

11. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Po dva meseci mi e svadbata a cevli vo mojov grad beli slabo se naogaat pa ne znam dali ke mi cinat od aliexpres ako poracam a ima izbor drugi raboti imam poracuvano i se e vo red ama za cevli nz dali ima nekoja poracuvano pa da mi kazi kako pominala

12. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.563
    Знам ама многу е да чекам уште 60 дена, нарачката ми беше за подарок на внука ми за училишна приредба на 31 месецов....ако не стигне до тогаш ќе ја откажам.

13. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Pa probaj otvori disput ...a nema nikakvi informaciii na 17track za proizvodot do kade e?

14. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.563
    Нема, не го пронаоѓа бројот, затоа го прашав селерот но ништо не ми одговори

15. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Toa e se nadevam deka ke ti pristigne za brzo

16. LadyKaneswaran

LadyKaneswaran Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    31
    Јас досега имам порачано рачен часовник, каиш и две ланчиња. Часовникот си го носам сеуште а го порачав пред 1 година, каишот се искина целиот е за никаде и ланчињата ја сменија бојата и не изгледаат убаво и не можам да ги носам ама и така беа евтини па не ми е жал :lol:. Во суштина задоволна сум меѓутоа сеуште сум скептична за порачување облека.

17. Интуиција

Интуиција Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво другарки, јас сум нов член на форумов. На кратко само ке кажам дека сум партнер почетник односно промовирач на страната aliexpress со што со секое извршено купување преку линкот кој е наведен доле јас добивам одреден процент (Aliexpress affiliate program - можете и вие да бидете промовирач, слободно побарајте на гугл). Поентата на ова е бидејќи сум студент на факултет и сакам да им помогнам на моите родители во врска со плаќањето затоа што ни е навистина голем трошок.
    Имам купувано работи од странава и можам да гарантирам за сигурност, со тоа што од било која причина ако не се прими нарачаниот производ парите се враќаат во целост.
    Ако имате било какви прашања слободно прашајте :) Ви благодарам однапред :)

http://s.click.aliexpress.com/e/FMZ3jaq3j - Направете copy-paste на линкот за да се отвори :P

Од линков конкретно можете да ги видите најпродаваните продукти во моментов кои имаат дури и повише од 10.000 нарачки

Да не одолговлекувам можете да ме прашате било што во приватна порака или овдека во коментар :$:$

На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  18. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.698
  19. Dreams11

Dreams11 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    782
    На realGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Знае некој колку чини да се врати пратка кај Кинезиве. Знам дека скапо ама дали знае некој цена да ми каже?