Имав порачано калапчина од ист селер по 3-4 долари беа уште во јуни и не ми стасаа.Му пишував на селерот два три пати и ме убедуваше дека ќе стасаат и ми го продолжуваше рокот на два пати.И на крај помина рокот,после три и пол месеци ги заборавив, не стегнав dispute и останав и без пари и без качапчина.(добро е што беа околу 600ден.).А пред тоа проверив добро беше оценуван селерот над 92%.Претходно што имав порачувано на два пати навреме ми стасуваа за три недели.
http://www.aliexpress.com/item/Sexy..._73_74_75,searchweb201527_4,searchweb201560_9 За 38,кој од овие величини одговара ?
Најдобро измериси го стапалото и според табелата одбери си број, не се раководи според нашите бројки.
Денес ми стигна овој сет четки, живи ќефови сум За цената и не се така лоши но искрено малку ме разочара големината, долги се околу една педа и не се многу густи, првата четка на сликата од лево е наменета за руменило/пудра ама дефинитивно најдобро би се користела за blending на сенката бидејќи не е толку голема за на лице, не би го нанела убаво руменилото/ камената пудра.. А оваа втората може да помине за руменило. Другите се доста прецизни четки бидејќи како што реков не се многу густи... Стигнаа за 1 месец како и што очекував, дури се изненадив бидејќи читав фидбекови дека каснеле со месеци. За 300 денари ќе завршат работа додека да си соберам пари за едни квалитетни на real techniques.
Може , но најдобро ти е да отвориш посебна сметка и да ставиш онолку пари колку што би ти биле потребни за одреден производ т.е со нејзе да пазариш само на интернет
Идеш Мy orders после View Detail подоле ти се отвара Logistics Information: И обично оставаат линк каде можеш да си провериш за одреден производ и имаш Tracking Number си го копираш бројчето , влегуваш на линкот следиш
@whiteButterfly http://www.aliexpress.com/item/12-p...-Facial-Makeup-Brush-Kit-set/32288430305.html Пред некој ден ги исправ, и денес конечно имав прилика да ги искористам и можам да кажам дека благо сум разочарана, на таа сплоснатата за течна пудра им испаднаа неколку влакна Али тоа е тоа, не жалам.. за тие пари толку музика
Bidejki ne mi odgavarase voopsto na porakite otvoriv dispute posekako kostimot ne stigna bese za vnukami za Halloween cekav 4 meseci pa doprva ako dojde neka dojde
И јас порачав од истиве, само внимавај кај едното маче се јави некоја реакција како изгорени ранички и се направија на вратот, а на другите две не им беше ништо. Имај во предвид, проверувај го мачето првите дена на вратот.
Кога ќе порачате некој производ вие ли треба да му пуштите пари на продавачаот или он си зима од вашата картичка?
ни едното ни другото..кога внесуваш податоци за твојата картичка,банката ти зема тебе пари и ги префрла тие пари на Aliexpress...кога ќе ти пристигне пратката и кога ќе потврдиш дека ти стигнала,Aliexpress му ги префрла на продавачот