Jas mnogu cesto naracuvam od tamu. Pretezno toa e nakit, maski za mobilen, tasni, nekoi takvi raboti. Site bile so evtina cena. Site stignaa osven 2 naracki. Imam primeteno deka koga od ednas ke naracas poveke raboti nema da stignat site, a ako naracuvas edno po edno togas stignuvaat. Kako sajt definitivno ne kradat pari i ne gi zloupotrebuvaat lisnite informacii. Samo ne se osuduvam poveke da kupuvam obleka. Se zeznav dva pati i vise ne. Na podatocite pisuvase deka e pamucno, mek materijal... a koga stigna ziva plastika. Fala bogu so bese evtina pa taa bluza zavsi direkno u kanta
Мислам дека фали да се отвори тема. Да се постираат линкови само од 100% сигурни производи,кои изгледаат баш како на сликата.
Јас имам телефон порачано уствари мм ми го поклони Телефонот стигна малку го почекав ама вредеше. Платив и царина за него нормално. За разлика од тука кога ќе купиш телефон и од али експрес разликата е огромна. Од али експрес добив и резервна батерија, резервна фолија и се останато што оди со телефонот... слушалки, полнач, усб кабел и сл. Ако те интересира повеќе слободно пиши ќе ти објаснам.
Уште ја чекам а има уште два дена до истекот. Ако денес не ме израдува картонче, ќе го продолжам времето на уште една недела
Ако нарачувате овај период, особено на 11.11 бидете спремни да си чекате и по 2-3 месеци. Искуство од лани, но сепак зависи и преку која пошта испраќаат кинезите
Ова секогаш се случува пред празниците. Нивните празници почнуваат наскоро, а со тоа и гужвите низ поштите.
Лани се што порачав на 11.11 почна да ми стигнува при крајот на декември а до средината на јануари сите производи ми стигнаа од 11.11, зависи како се пратени
Здраво девојки, дали вие освоивте парички на празничната игра и имате купони на алиекспрес? Како да ги искористам ?
Купоните можеш да ги искорисиш на 11.11, при тоа што кога ќе порачуваш некој произод ќе одбереш од купоните во зависност над која сума пари важат
I jas imam prasanje vo vrska so kuponite. Go imam toj kuponot "spend 39$ and get 5 off". I sega imam vo korpata proizvodi vo suma od 39 dolari, no kako da go iskoristam kuponot? Treba da go selektiram nekako ili ke mi izleze samo koga ke naracuvam? Se izvinuvam za latinicata.
Епа да се пофалам ми стигна сетот за нокти, само 100 денари платив во пошта, инаку се е како што треба според описот, само мислам дека геловите во боја не се многу квалитетни.