Онлајн шопинг Кај што ти пишува aim language избери јазик. Потоа позиционирај events (кинеските букви) и ќе видиш дали е стигнато (ќе ти преведе).
Онлајн шопинг аууу луѓе ни една страна не работи асално за проверување на бројчињата дајте друга страна брее жени инаку уште една порачка денес ми стигнала во пошта ми кажа пријателка вработена таму а мене уште во пекинг ми ја води
Онлајн шопинг Јас верувам дека овие страни нема шанси да се точни, бидејќи никој неможе да биде сигурен каде може да се нарачките
Онлајн шопинг да ве израдувам сабајлечки сите порачки што ми беа и по 20 дена во пекинг сабајлево се во прага што значи за 3 дена ги имам домаа и страниве за следење тргнаа со работа па така да ....добро е у секој случај
Онлајн шопинг До сега имам направено две нарачки од али експрес (купачи и накит) и се ми стигнало за максимум 30 дена. И тоа поштар ми ги донесе на врата затоа што се мали пакетите. Не знам дали мојов поштар си ја врши како што треба работата или па не им се доволно привлечни порачкиве на лопушите во пошта, ама за среќа проблем сум немала до сега. Исто и од асос имам порачано еднаш, со неа исто така немаше проблеми, а таа и најскапа ми беше. Девојки ако имате доказ дека е стигната порачката не се двоумете да си ја барате. Јас искрено би отишла да се расправам и за најмала нарачка, чисто затоа што не сакам да ме прават будала за нешто што е мое.
Онлајн шопинг Кај мене се уште ништо од порачката за ќерками , така да отворив case да ми ги вратат парите
Онлајн шопинг Вчера се растревожив ама денес се израдував!!!! Денес поштарот ми ја донел дома, и нарачката и картончето, тато ја примил, не требало потпис на картончето, си го вратил поштарот назад. Инаку сум презадоволна, има СЕ што си порачав и + едно ланченце подарок!!!!!! Се убаво спакувано!!! Дефинитивно пак ке нарачам!!!! Бравоо за кинезиве!!!!
Онлајн шопинг пред 10 дена порачав часовник машки лед и верувале или не денес ми стигн аза само 10 дена луѓе прекрасно е ова е работа
Онлајн шопинг Уште 2 проверени селери. http://www.aliexpress.com/store/813535 http://www.aliexpress.com/store/116049
Онлајн шопинг Бајаги голем Го имаш под секој нарачан производ. Еве ти еден мој скриншот, да го најдеш полесно. (Прво кликаш на my orders па view detail за конкретниот производ.)
Онлајн шопинг Добив писмо дека нарачката треба да ми се царини се работи за наочари за сонце кои чинат 15 долари... Дали некој имал слично искство?
Онлајн шопинг Вака.. Направив акаунт на aliexpress.com и сакам утре да порачам, немам до сега искуство со онлајн шопинг и би сакала ако некој може да ми објасни што треба поточно да направам за да порачам, и пред се да бидам сигурна дека парите нема да ми бидат украдени и пратките ќе стигнат во рок од 60 дена.
Онлајн шопинг Женски, ми треба помош, пред 2 дена отворив case и ми рекоа дека ќе ми ги вратат парите од Ибеј, влегов на страната paypal.com да си видам колку пари имам но пишуваше дека за 48 часа ќе се префрлат. Денес гледам нема ништо. рано е да проверувам или
Онлајн шопинг А девојки вије после колку време можевте да ја следите порачката мене ми го одбројува 57 ден и сеуште не можам...
Онлајн шопинг Сабајле ми стигна една порачка, за првпат, сефте...задоволна. А пишува дека уште во Кина на аеродром е како и другите две, значи и тие кај и да е ќе стигнат...
Онлајн шопинг Искрено да ти кажам не успеав да ја следам нарачката. Ми пишуваше Unknown status, така нешо... Па сеа ќе чекам