Не ми пoкaжувa дo кaде е прaткaтa, не знaм зoштo. Ќе прoбaм утре пaк. Инaку кaкo иде сo дoстaвaтa? Требa дoмa дa ми стигне кaртичкa декa требa дa идaм вo пoштa зa дa јa пoдигнaм прaткaтa или кaкo..?
Девојки, сте порачувале ли туш за очи и како сте задоволни? Гледам по многу ниски цени се има и за нецел долар.
Не знам дали би ризикувала за туш, место 1 долар ќе дадеш 2 и имаш од Голден роуз убав туш, без инфекција на око.
Mislam da ne rizikuvas so kupuvanje kineski šminki. Mozat da se slucat razni alergii,osipi otoci.. Podobro kupi si poskapo pa da si sigurna, otkolku taka. Kako rekle kolku pari tolku muzika kojznae sto sostav e.
Може би и нашиве пошти, ќе си го отворат пакетот ако им се свиѓа ќе си го земат, јас така немам добиено 3 нарачки, а тоа беа марама, обетки и купачи. Но само МОЖНО Е.
Zatoa se dvoumam sakav da poracam od onie kako penkalca sto se gledam 0.60$ se. No podobro da ne si baram belja da ne fatam nekoja infekcija
Мене ми ги носи поштар до врата. Секогаш се ми стигнало што сум порачала, и ситници и покрупни ствари
Јас последно што порачав беа 200 парчиња пердуви и полнач за лаптопов. Стигнаа за околу 2 месеци. Прв пат олку долго да чекам. Пердувите ги порачав средина на ноември, а ми стигнаа сега пред недела дена, а полначот го порачав крај на ноември и стигна почеток на јануар. До сега не сум имала проблем со ништо што имам порачано.
Јас имам нарачано туш од оние со четче и е катастрофален , додуша четчето е супер таман за прецизно нанесување ама од тушот по две секунди си размачкан
јас имам нарачано три до сега, едно со минионс, едно во облик на модар патлиџан и ендо со смајли(можеби си ги сретнала) и ми стигнаа, ама не се скапи така да нема што да изгубиш 30 денари едно можеби и помалку. А вака самата страна алиекспрес не ти краде пари од картицата тоа сигурно, досега имам преку 20 нарачки.
Да го видов баш и тоа со смајли Ај ке го нарачан овој јас па ќе ви кажам кога ќе стигне дали го бива http://www.aliexpress.com/item/1pcs...proof-Liquid-Eyeliner-Pencil/32261862131.html
Имав мат сенки кои не се марка и ќе ти кажам како ќе ти се погодат на среќа така. Паѓаат ама траат. Јас би само нешто оригинално.