Мене до сега поштарот нарачките ми ги носел до дома (на врата), а ако нема никој дома тогаш остава картонче во сандаче, па си ги подигнувам од пошта.
Јас порачките што ги нарачав на 11.11.2015 нели имаше купончиња имав 8 ми стигнаа само 5 во Јануари дури , исто ми ги донесе поштарот до дома За тие што не ми стигнаа ми ги вратија парите.
Да ве прашам дали мобилните телефони стигнуваат, сум слушнала дека не ги пуштале на царина, или сте требале нешто дополнително да плаќате на царина, па незнам дали е точно.Дали има некој искуство со мобилни телефони?
Стигнуваат само се плака царина. Затоа договори си се со продавачот ако више порачуваш да ти пише некоа минимална сума на пакетот.
@badgirl2, @Sesil, одите на ризик така. И цариниците ја научија таа финта па сега бараат да им однесеш извештај од банка кој ќе покаже колку реално чини телефонот (или што и да си порачал)
Ne znam dali prasanjeto e za tuka ,ama ne mozam da najdam na dr.mesto, pa vaka bi sakala da prasam dali imate naracuvano preku amazon i ebay sakam da naracam vitamini za kosa od swanson ili now,poso kaj nas gi nema tie sto gi baram,znaci dali se orginal proizvodite da ne se fake? fala
Погрешка прицнав дека порачката ми е стигната. Дали има некој со такво искуство и дали после тоа стигнува порачката?
има повеке, зависи од бројот што ти е даден за следење 17track.net http://wedoexpress.com/en/ http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx http://flytexpress.com/Tracking/NewTracking_En.aspx?trackNumber=
Јас колку што знам во таков случај те прашува да потврдиш уште еднаш , ако и тоа си го направила, во случај да не ти стигне порачката неможеш да отвориш диспјут за да ти се повратат парите. Инаку порачката секако си патува и најверојатно ќе ти стигни. ( досега мене само 2 пати не ми стигнале порачки и ми ги вратија парите откако си отворив диспјут) Така мислам, немам лично искуство досега со таков случај. Ако знае некој подобро нека објасни.
Јaс прaткaтa си јa прaтев oнaa oд селерoт и пред некoибдвa денa дa прoверaм дo кaде е ми пишувaше - Track End, arrive at Macedonia airport. Претпoстaвувaм декa е пристигнaтa, тaкa? Нaјверoјaтнo требa дa ми стигне дo дoмa неделaвa или другaтa.
Јaс дo сега што пoрaчувaв ми стигнa, а едни не ми стигнa зoштo беше oд лажен прoдaвaч пaзете и нa тoa
сакам да порачам фустанче но не сум сигурна дали истото ке стигне ,ако имате порачувано ви стигна ли?
Јас многу често порачувам од Aliexpress и стварно сум задоволна, досега се што имам порачано ми е погодено..И брзо стигнуваат, а и се многу евтини
Jas non stop poracuvam i do sega se mi stigna no okolu 70 % od produktite bea isti kako na slikite. Pratete feedback sto ostavile kupuvacite-skoro sekogas se tocni. Tamu pisuva dali e ok proizvodot ili ne i zosto. i imajte predvid deka ke cekate najmalce 3 nedeli da ja dpbiete narackata
Има некој искуство позитивно/негативно, со Rosegal? Гледам дека има мн убави работи на SALE, до сеа не сум имала искуство со онлајн купување, па ми треба Ваше мислење. Колку е безбедно ? И PayPal ?