AliExpress

Дискусија во 'Мода и стил' започната од pamelche, 27 февруари 2013.

1. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    China post

2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.771
    Допаѓања:
    145.280
    Чудно, од 02.03 нема никакви информации. Пиши му на продавачот нека провери и тој. Ако не отвори диспјут.

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Ај овде ќе споделам, полесно ми е. Значи сакам да купам копија на ланчето од Титаник, се вика The heart of the ocean. Не ми е битен материјалот, и да не е многу квалитетен само да личи на срцето. Кој селер би ми го препорачале, овде има многу избор ако може да ми го смалите малку и да ме насочите на што да внимавам? Фала :l:
    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160426152002&SearchText=titanic heart of the ocean necklace

4. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.119
    Допаѓања:
    136.953
    Највише на рејтингот, а потоа од тие со највисок рејтинг која цена најмногу ти одговара таа
    Еве ова на пример можеш да го порачаш, 100% од корисниците се задоволни од него. А и цената е супер

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Пишав еднаш двапати, ме игнорираше 8) Сега само што спомнав за диспјут одма ми врати, не знаел ни тој што се случило па ми понуди да ми прати ново :wasntme: сега и ова дур стигне... па ќе му мине модата :D

6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.771
    Допаѓања:
    145.280
    Само продолжувај го времето, не оставај да заврши.

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Женски имам еден проблем ,значи на 24 февруари нарачав од алиекспрес маска за телефон и после месец и нешто ми стигна на емаил дека пратката е вратена од царина и дека е пратена од почеток и сега неможам да ја следам пратката ,дали мислите дека ќе ми стигне или залудно чекам ? Дали ви се има случено вакво нешто на вас?

8. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.119
    Допаѓања:
    136.953
    protection time уште колку имаш?

9. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Ми стигнаа едни обетки што ги имав порачано пред околу еден месец, проблемот е што едната е скршена. Да му пишам порака на селерот да ми прати нови гратис што мислите? Има некој такво искуство? Не ги платив скапи ама многу по ќеф ми беа :(

10. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    @Mia.MGK И јас тој период нарачав и исто ми се случи како тебе и еве уште чекам. Само прати го времето да не ти истече. Штом е препратена има надеж да стигне :)
    @agirl17 Пиши миу прво на селерот и прати му слика од обетките дека се скршени и речи му да ти препрати нови. Ако не ти прати отвори му диспјут. Штом ти стигнало оштетено имаш право да си ги бараш парите. :)

11. vevija

vevija Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    143
  12. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.261
    Допаѓања:
    4.928
    Јас нарачував од овие гелови, добри се, малецки се малце ама убави се, и многу полесни за нанесување во споредба со класичните гелови. Ти треба и base coat и top coat заедно со овие лакови и ув лампа. Прво иде басе, па лакот па топ гел.

На stejsi2005 и vevija им се допаѓа ова.
  13. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.680
    Допаѓања:
    76.963
    пиши му :) мене еден ми задоцни ептен со нарачка, а ми обеќаше дека ке стигне до роденденот на синко и ми ги врати парите, а тоа за роденденот сепак ми стигна после 2 месеци... или ке го подарам или ке чувам за наредни родендени :) јас заразена сум со Алиекспрес 100%, имам доста нарачувано, а до сега само 2 работи ситни не ми стигнале, незнам дали е до нив проблемот или до овие кај нас...

14. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Стигна :D А рече ново ќе прати, ако и тоа тргнало дали па ќе му го вратат сега којзнае, хаос...

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ece1279

ece1279 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    16
    Женски мене ми каснат порачки од фебруари,со сите селери се разбрав али со еден никако :devil::devil:сам ми предложи да ми ги врати парите пошто порачката ја нема нигде,ми реце да пишам од лични причини така и наведов во расправијата сега запнал дека сум навела др причина!!!!
    Јас се убаво му сликав и му пратив доказ дека лаже 8)8)8)8)8)како и да е приметивам по муабетот дека нејке да ми ги врати парите еве ви линк да ја видите стр да не се залетате ко мене инаку се му е ефтинооо дури сомнително
    nice shopping му се вика продавницата:headbang::headbang::headbang:

http://www.aliexpress.com/store/1036444

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.936
    Здрaвo,сaмo штo си пoрaчaв некoи рaбoти.. и имaше нештo сo црвени букви 3 days и ...нaјверoјaтнo ќе јa пуштaт еднaтa прaткa зa три денa.
    Е сегa некoј/a aкo имa време.и нерви дa ме упрaвa немa дa е лoшo. Кaкo дa следaм дo кaде е прaткaтa,нa штo и дaли ќе имaм некaви известувaњa, читaв зa врaќaње нa пaри дoкoлку не стигне прaткaтa???
    (Акo имaм,a сигурнo ќе имaм нејaсни прaшaњa,ќе ви пишaм пaк) :sweat::)
    Мoже дa сменaм трaнсaкцискa?
    Се бриши oвoј прoфил нa aлиекспрес?

17. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    Значи вака порачав таблет и ми стигна, работи но проблемот е што не може да се вклучуваат видеа штом вклучам некое видео на пример на јутуб за неколку секунди почнува да свири некако чудно и се исклучува таблетот го носев и во скопје да видат но рекоа дека нема чаре :/

18. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Гадно те заебале девојче, и мене за многу работи ме заебаа. Се изнервирав и веќе од таму ништо не зимам.

На Love...music му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    1.271
    Девојки може линк од купачи само горен или долен ден од алиекспрес да не се комплет ?

20. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.261
    Допаѓања:
    4.928
    Снимај го со телефон и прати му клип на продавачот и инсистирај или нов да ти прати или парите да ти ги врати.Имаш опција и одпосле да отвориш диспјут, пиши му порака, ако не ти прифати имаш опција да одиш на ескалејт диспјут каде се вмешува одборот на али експрес и тука продавачот неможе да ескивира, ако приложиш доказ дека е неисправен ке ти ја уважат жалбата.Самиот продавач ке те замолида го откажеш спорот со препорака за решение, бидејки тие имаат некои санкции од страна на страната.Јас има имав слична ситуација ти кажувам од искуство.

На buttercup5, Mia.MGK, Love...music и 1 друга личност им се допаѓа ова.