Чудно, од 02.03 нема никакви информации. Пиши му на продавачот нека провери и тој. Ако не отвори диспјут.
Ај овде ќе споделам, полесно ми е. Значи сакам да купам копија на ланчето од Титаник, се вика The heart of the ocean. Не ми е битен материјалот, и да не е многу квалитетен само да личи на срцето. Кој селер би ми го препорачале, овде има многу избор ако може да ми го смалите малку и да ме насочите на што да внимавам? Фала http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160426152002&SearchText=titanic heart of the ocean necklace
Највише на рејтингот, а потоа од тие со највисок рејтинг која цена најмногу ти одговара таа Еве ова на пример можеш да го порачаш, 100% од корисниците се задоволни од него. А и цената е супер
Пишав еднаш двапати, ме игнорираше Сега само што спомнав за диспјут одма ми врати, не знаел ни тој што се случило па ми понуди да ми прати ново сега и ова дур стигне... па ќе му мине модата
Женски имам еден проблем ,значи на 24 февруари нарачав од алиекспрес маска за телефон и после месец и нешто ми стигна на емаил дека пратката е вратена од царина и дека е пратена од почеток и сега неможам да ја следам пратката ,дали мислите дека ќе ми стигне или залудно чекам ? Дали ви се има случено вакво нешто на вас?
Ми стигнаа едни обетки што ги имав порачано пред околу еден месец, проблемот е што едната е скршена. Да му пишам порака на селерот да ми прати нови гратис што мислите? Има некој такво искуство? Не ги платив скапи ама многу по ќеф ми беа
@Mia.MGK И јас тој период нарачав и исто ми се случи како тебе и еве уште чекам. Само прати го времето да не ти истече. Штом е препратена има надеж да стигне @agirl17 Пиши миу прво на селерот и прати му слика од обетките дека се скршени и речи му да ти препрати нови. Ако не ти прати отвори му диспјут. Штом ти стигнало оштетено имаш право да си ги бараш парите.
http://www.aliexpress.com/item/Elit...acquer-DIY-Nail-Art-Colorful/32582014074.html Некое искуство со ваков гел-лак? Не ме бидува баш за вакви работи ама сакам да пробам?
Јас нарачував од овие гелови, добри се, малецки се малце ама убави се, и многу полесни за нанесување во споредба со класичните гелови. Ти треба и base coat и top coat заедно со овие лакови и ув лампа. Прво иде басе, па лакот па топ гел.
пиши му мене еден ми задоцни ептен со нарачка, а ми обеќаше дека ке стигне до роденденот на синко и ми ги врати парите, а тоа за роденденот сепак ми стигна после 2 месеци... или ке го подарам или ке чувам за наредни родендени јас заразена сум со Алиекспрес 100%, имам доста нарачувано, а до сега само 2 работи ситни не ми стигнале, незнам дали е до нив проблемот или до овие кај нас...
Женски мене ми каснат порачки од фебруари,со сите селери се разбрав али со еден никако сам ми предложи да ми ги врати парите пошто порачката ја нема нигде,ми реце да пишам од лични причини така и наведов во расправијата сега запнал дека сум навела др причина!!!! Јас се убаво му сликав и му пратив доказ дека лаже како и да е приметивам по муабетот дека нејке да ми ги врати парите еве ви линк да ја видите стр да не се залетате ко мене инаку се му е ефтинооо дури сомнително nice shopping му се вика продавницата http://www.aliexpress.com/store/1036444
Здрaвo,сaмo штo си пoрaчaв некoи рaбoти.. и имaше нештo сo црвени букви 3 days и ...нaјверoјaтнo ќе јa пуштaт еднaтa прaткa зa три денa. Е сегa некoј/a aкo имa време.и нерви дa ме упрaвa немa дa е лoшo. Кaкo дa следaм дo кaде е прaткaтa,нa штo и дaли ќе имaм некaви известувaњa, читaв зa врaќaње нa пaри дoкoлку не стигне прaткaтa??? (Акo имaм,a сигурнo ќе имaм нејaсни прaшaњa,ќе ви пишaм пaк) Мoже дa сменaм трaнсaкцискa? Се бриши oвoј прoфил нa aлиекспрес?
Значи вака порачав таблет и ми стигна, работи но проблемот е што не може да се вклучуваат видеа штом вклучам некое видео на пример на јутуб за неколку секунди почнува да свири некако чудно и се исклучува таблетот го носев и во скопје да видат но рекоа дека нема чаре :/
Гадно те заебале девојче, и мене за многу работи ме заебаа. Се изнервирав и веќе од таму ништо не зимам.
Снимај го со телефон и прати му клип на продавачот и инсистирај или нов да ти прати или парите да ти ги врати.Имаш опција и одпосле да отвориш диспјут, пиши му порака, ако не ти прифати имаш опција да одиш на ескалејт диспјут каде се вмешува одборот на али експрес и тука продавачот неможе да ескивира, ако приложиш доказ дека е неисправен ке ти ја уважат жалбата.Самиот продавач ке те замолида го откажеш спорот со препорака за решение, бидејки тие имаат некои санкции од страна на страната.Јас има имав слична ситуација ти кажувам од искуство.