Женски дали некоја собира парички о има искористено од понудите пример 899 парички + 0,01$ ? Кога пуштаат нови понуди, секогаш кога проверувам вика нема останато.
Од телефон ја симнуваш апликацијата и имаш можност секој ден да се чекираш и да добиеш 5 парички па со тек на време ке се зголемат.На почетокот имаш две игри,една со тркало на среќата и една со составување како животни со облека(многу бедно нешто,еднаш ја пуштив и ја замразев).Понатаму ке можеш и други игри да играш,јас на пример сум стасана до таа играта со отварање карти(39ти ден).
Ти благодарам, јас мислев дека е онака играта на веб страната а не на апликацијата бидејќи ја имам избришано апликацијата од мобилен.
Јас најдувам убави парчиња ама се кога отворам вика 0 left Кога пуштаат нови дали знаете? Секој 24 часа, секоја недела неможам да му го фатам редот
На алиекспес апликацијата на мобилен ќе си ја инсталираш и на почетната страна имаш coins and coupons и еднаш дневно кликаш и добиваш 1, 3, 5, 8, 10.... се до максимум 16 парички. Ако прескокнеш ден те враќа од почеток
Девојкии да не знае некој како се отвара ваква сметка преку која ќе можам да си порачувам ствари како иде тоа....благодарам однапред
Треба да си направиш профил на алиекспрес за да порачуваш и картичка за порачување од интернет треба да си извадиш бидејќи со неа е најбезбедно да си порачуваш. Што не ти е јасно прашај ќе ти објаснам.
Пред неколку месеци ми стигнаа менѓуши скршена беше едната сигурно од транспорт, толку и треба пластика. Сликнав и му испратив на селерот и ми испрати нови читави
Имата нарачувано сега побрзо? Ви стигаат производите? Чекам две пратки меѓу кои едната е од ибеј и каснат, обично побрзо стигнувале...
Jas sum poracuval i patiki..mi stignaa ,se bese ok..najskapo mobilen so koj bese se ok..stranata e ok..e sega sto nasive na carina veke naucija pa bela trhnika..tel ,sijalici i nesto pogolemo carinat..
Ovaa 17track za proverka ne raboti ? veke nekolku pati predhodno probuvav no nisto...isto i sega..non sto e eror
Може линк некој да ми прати директно да ги изконтактирам од али експрес, една пратка не ми е стигната а одамна е. Прифатена е автоматски, околу 500 денари ми е па не ми се остава така.