Ke prasam i tuka. Tie sto poracuvate detski proizvodi od Ali,dali znae nekoj zosto poveke nema nikakvi ,,brendirani proizvodi".Prasuvam za markite nike adidas puma.. Porano imase mnogu proizvodi od tie marki,a sega gi prebarav site proizvodi nema nisto. Da ne imaat nekakva zabrana ili...?
Јас ја имам картичката од Стопанска што е само за плаќање преку интернет, најнормално си ја користам, без никакви проблеми. Баш деновиве нарачував некои ситници од AliExpress и без проблем плаќав.
Јас имам Мастер Кард дебит на Стопанска и без проблем нарачувам од интернет, вклучувајќи го и Алиекспрес, така да види може има некој друг проблем со картичката.
Девојки имате ли порачувано депилатор од Алиекспрес? и ако имате порачувано каков имате порачано и дали сте задоволни? Јас би сакала од Алиекспрес да си порачам, па ве прашувам за мислење доколку сте порачувале
До сега не сум порачувала ништо од интернет..Па некој ако има слободно време нема ми пише што како одат работите..Како се плака дали земаат нешто плус или само стварите што ги земаш..Сакав да порачам некои комплетчиња гледам имаат ефтини но не знам ни како бројче да одберам..Ако има некој слободен нека ми објасни..Благодарам
Сакам да прашам што треба да правам? Бидејки има уште 4 дена рок, а сеуште не ми е стигната нарачката.
Доколку некоја од вас има нарачано женски патики Nike, All Star, Puma, Adidas, Lacoste, и сте задоволни од квалитетот (и ако стварно личат на оригиналот), ве молам пратете ми линк од продавачот. ФАЛА однапред!
Да те прашам дали си ја најде ? Бидејки и јас се соочувам со ваков проблем, до сеа дома ми стигнувале нарачки во пократко време, а сега оваа ја нема и времето истече, отворив диспјут 2 дена пред истек, но селерот не прифака тврди дека е испратена и да проверам во пошта.. .
Бeв прашав уштe прeд мeсeц, имав 2 пратки што пишувашe на тракингот дeка бeа стигнати во Мк уштe во Јули ама во поштата ги нeмашe, отворив диспјут и ми ги вратија паритe.. Нe знам што e работата ова прв пат ми сe случува вака двe години од кај што порачувам.. Прeд eдна нeдeла бeв пак да си побарам друга пратка која пишувашe дeка стигна во Мк и ми ја најдоа таму ми ја дадоа, којзнаe колку врeмe стоeла така а поштарот нe ми ја донeсe.. Почнувам да сe сомнeвам во овиe наши пошти, којзнаe што прават