Вчера платив нарачка, денес не можам да се логирам. Што е проблемот? Чепкав барав нешто да не има случајно proceed anyway, ама нема.
https://www.aliexpress.com/item/-/32669781392.html?spm=2114.13010208.99999999.264.sqTzRS Дали некој го има порачувано ?
девојки ај малку помош. Видов една масичка која ми се допадна на Алибаба и си ја порачав. Е сега 2 работи ме бунат малку Дали ова значи дека уште продавачот не ја пратил пратката и ако не ја прати дали парите ќе ми се вратат на сметката после 8 дена и 3 часа? Второ пишува проценето време на испорака 29-54 денови. Кога треба да отворам dispute? После 29 ден или после 54 ден? Дали треба да чекам до крај на 54 ден или треба и порано да реагирам и ако да во кој период. The supplier is processing your order Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 8days 3hours 27minutes 23seconds .
Тоа значи дека сеуште не ти е пратена пратката, и ако не ти ја прати за 8 дена..... ќе биде автоматски откажана и би требало парите да ти ги вратат. Дали ти стигна на e-mail дали е пратена или ти стигна дека само е платена? Пошто прво стигнува дека парите се префрлени, односно дека е платена, а потоа стигнува e-mail дека е пратена по пошта. А ако веќе ти ја пратил, во рок од 29 до 54 дена треба да ти стигне, а ако не ти стигне до крајниот рок 54 ден, тогаш го контактираш.
Да платено е и ова е стигнато пред 2 дена исклучиво на емаил. "Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order. During this time, you are unable to do any operation on your order" Има начин да се забрза ова. На човеков му треба само 8 дена да ја пушти.
Kaко не е платена??? Пари се земени од картицава веднаш а на меил е стигната веднаш и порака Payment for Order no. 79242441524090has been accepted. Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order. During this time, you are unable to do any operation on your order.
Платена е. Ако не ја пушти во овие 8 дена, како што е наведено, порачката автоматски се откажува и парите ти ги враќат. Каква масичка е во прашање,ако не е тајна?
Фала не верувам дека ќе има проблем. масичкава не е нешто посебно но за во викендица ќе ми се најде. https://www.aliexpress.com/item/1PC..._4&btsid=8883fe44-2b8c-4e6e-adca-00328e71efb5
До сега се што сум порачала стигнало. Најмногу за кучето работи хаха се разбира. Маска, јаже, играчки- сега му имам порачано лед сијаличка за ноќно шетање. За мене си порачав блузе пред еден месец да пробам да видам алишта како стигаат. И луѓе блузето е прееееееубо! Го обожавам. Пред два дена стигна многу е убо и во материјал и естетски а беше пример 5-6 долари. И во иднина ќе си порачвам од таму алишта. И се останато.
Да, да тоа обавезно! Не ни гледам производи со мал број на порачки и фидбек. Само производи кај шо има слики од клиенти. И се си стига како шо треба.
Oд кина е преку china post.Незнам зашто не ти дава. Мене ми даде при наплата,а дали ќе стигне ќе видиме
Да, секоја година на 11 Ноември има попусти, има и бесплатни купони, а и игри кај што можеш да освоиш дополнителни купони.
Јас ја имам симнато апликацијата и од таму си порачувам. Обавезно гледам слики од купувачите и фидбекови. Чекам деновиве кај и да е ќе почнат да ми стасуваат првите нарачки