Доколку некоја има нарачувано работи за домот (кујна, купатило, украси и сл.), ве молам пратете ми линк од некој проверен продавач. Фала однапред!
Macedonia Destination Country 2017-01-18 11:01:00 【Macedonia (the former Yugoslav Republic of)】Send item to domestic location (Inb) 2017-01-18 07:10:00 【Macedonia (the former Yugoslav Republic of)】Receive item at delivery office (Inb) 2017-01-17 10:57:00 【Macedonia (the former Yugoslav Republic of)】Send item to domestic location (Inb) 2017-01-17 07:57:00 【Macedonia (the former Yugoslav Republic of)】Receive item at office of exchange (Inb) 2017-01-13 18:30:00 【Czech Republic (the)】Send item abroad (EDI-received) Дали нарачката ми е стигната кај нас?
Мене денес ми стигна едно фустанче. Благо речено катастрофа. Јас сум нешто измеѓу Ѕ и М, дури почесто носам Ѕ, ајде ова го нарачав М и добив фустанче за кукла. Прекратко, материјалот ужасен, претесно. За цели две раце не се копча. Го нарачав на 11.11 го добив денес. Се откажав веќе мислев нема да стигне зошто кога одам да проверам на неговиот линк да проверам не ми испаѓа веќе. Ете стигна но за ништо не вреди. Ќе размислам следен пат пред да нарачам облека.
Да чукнам во дрво ама еве нарачкиве во овие 2 месеци вкупно 10 ми пристигнаа сите без проблеми. Последниот пат нарачав саат за мајка ми и стигна за 14 дена преку хонг пост и тоа без тракинг бројче Од се сум задоволен и се работи како што треба.
Алиекспрес е начин на живот )) дури и кеш-бек со Лајонес има од алишта се дрзнав само еден фустан да купам, и излезе феноменален. А за деца, костим Елса, маска волк (комблизон), само нешто што би се носело врз облека. Уште од сега се обезбедувам со поклони за 8ми Март за да не си банкротирам тогаш
Луѓе,мојава порачка сеуште не е стигната.Ете веќе 2 месеца не можам ни да ја следам.Гледам,ставиле фидбек не се задоволни.Па сакам да ја откажам.Можно е тоа? (досега немам откажувано па затоа)
Јас си нарачав маска за мојот Samsung Со минионс е и прекрасна е , ја обожавам и ја купив за само 2 евра . П.с ми стигна за 20 дена
Ајде девојки, ми треба помош.Пред некој ден нарачував од Алиекспрес некои ситници, но кога требаше да платам, несакајќи сум ја стиснала опцијата да ми го запомни бројот на платежната картичка. Се обидов да го избришам, но никако не успеав. Дали некој од вас знае како да го сторам тоа?
Стигнуваат, а за достава има на кои не се наплаќа фре шипинг, а има на некои на кои се наплаќа под самата цена на производот со здебелени црни букви пишува.
Edna moja pratka proveriv na makedonski posti dostavena e do tetovo pred eden mesec a jas sum od kocani. Sto mozam da napravam ili samo da otvoram dispute
Да, имам нарачувано и пак се мислам да си нарачам хаха ) секако, за секој продукт си читам reviews, пофалби и критики, така што до сега не сум направила утка
Еве неколку од каде што имам нарачувано just do my best, RH Jewelry Store, DoreenBeads Hoolisa Store, kiss me....
И мене ми се случи, Селерот од Али ти дал грешка тракинг број, пиши им што се случило и да ти го даде вистинскиот тракинг за твојата пратка.