Имам пратка од 11 јануари ми е во Прага, не мрднува. Досега секогаш се случувало за една недела максимум да стигне Скопје па во мојот град.. Што да правам?
мојата беше заглавена од 18 јануари исто во Прага и веќе се помирив со судбината дека не доаѓа ама денес стигна картонче...има надеж (изгледа имаат застои и кај нас и таму)
Ako nekoj prozivod ne stignuva treba 2 dena pred toa sa se klikne na despute i ke vi gi vratat parite?fala
Да, отвори диспјут и за неколку дена ќе ти ги вратат парите. Пишав во следење на пратки ама никој не одговори ајде и овде ќе пишам. Што значи ова? До каде е пратката? 2017-01-21【8】Despatched to overseas (Country code: MK)
Си имам повеќе работи нарачувано од тука но многу ме нервира што се случувало да ги чекам и по три месеци. Исто така некои од нив и не ми пристигнале. А тоа дека можат да се најдат супер работи кои кај нас ги нема и тоа за малку пари е несомнено.
Конечно и јас си извадив картичка па би сакала да си порачам нешто..Искрено ништо не ми е јасно..Само ме интересира што значи тоа еве на една ташна пишува 19.99$-21.99$ ?И ако пишува фри шипинг значи ништо не се доплака така.? Ако има некој слободен па нека ми пише и лп
Е па тоа значи дека има повеќе ташни во предлогот слични,и зависи некоја е поскапа некоја е поевтина т.е цените се од 19-21 иначе кога ќе одбереш боја и се тоа ти ја пишува крајната цена.И фрее ти е дека не се наплаќа,иначе пред да порачаш било кој производ внимавај да ти пишува shiping to Macedonia вака нешто ако не значи не праќаат до мк
а каква картичка мора да имаме? бидејќи со виса електрон неможам да платам. И да извадив таква за интернет порачки од стопанска банка.
Јас имам виса и маестро и со нив плаќам секогаш нема проблем.. Не е обавезно да имаш интернет картичка но секако доколку сакаш не е на одмет
Девојки има нов закон од пред недела две Сега за да плакате он лине со картичка било која мора да имате потпишано согласност за употреба на он лине плакање до банката до сега со која и да сте плакале картичка од сега не може
Дали ова се однесува и за картичката од Стопанска банка што е наменета исклучиво само за интернет-плаќања?
да да има и од други но јас ја имам од стопанска банка и таа си ја користам, ставив пари и си нарачав