Првиот производ што го отворив и пробав да го купам беше out of stock на aliexpress, плус, го најдов дупло поевтино
Луѓенца, на времето поефтино беше на Алиекспрес. Сега поскапо е отколку да излезеш и да си купиш од продавница. Нели е така, или грешка сум? Не е тоа што беше!
многу поскапо... баш разгледував цени на препарати за депилирање,шеќерна паста пример тука 89 - 100 ден, таму 3 евра минимум.
Изборот на производи да, но не гледам потреба од оваа страна. Одам директ на али, барам производ што ми треба, бирам Sort by: Orders и порачувам.
Имaте ли дoбиенo купoн oд 100$? Мене сегa пред мaлку ми се пoјaви oвa зa купoнoв, гo прифaтив и никaде не мoжaм дa гo нaјдaм зa видaм нa кoи рaбoти мoже дa се искoристи. Или тoa пред дa плaќaш те прaшувa дaли сaкaш дa гo искoристиш купoнoт oд 100 дoлaри?
Ми пишувa декa немaм, a пред дa ми oтвoри ми се пoјaвувa oвa. А кoгa кликaм нa еден прoдукт ми викa... Not coupons available.
да не го добиваш купонот ако го купиш тој производ па тек за наредните купувања да можеш да го користиш?
Вистина ли е тоа дека ќе ја укинат доставата до Македонија бидејќи од пошта многу се крадело,имаше денес на вести..?
Каде тоа, прв пат слушам? Ами нека ги средат поштарите кои крадат, или вработените. Се следат пратките, точно се знае која пратка до каде стигнала. Нема во среден век да се враќаме, глупости
Тоа е нашата чудесна земја...Баш ќе ми биде криво ако навистина се случи тоа,до сега 100 пати имам порачувано и се ми стигнувало брзо и во одлична форма...
А мене зошто страната на али ми ја дава само на шпански јазик и не ми дава да сменам друг јазик, односно англиски.. Што е проблемот да не знае некој ?
Со ваквата состојба Македонија може да биде на црната листа на интернет нарачки. Де бре читајте, значи може да почнат селерите да не доставуваат до Македонија. Македонија не може да укине достава, тој што ти праќа може да каже дека не сака да прати и готово.