па година време ќе те служи добро сигурно, јас имам купено телефон од Али, 2 и пол години супер функционираше, и батерија држеше, со 3 сим картички и стварно функционираше добро со 3, послето една по една функција почна да му откажува ама за 70е толку време да издржи доволно е
Има ли некој порачувано кожена јакна, јаас се мислам само не знма шо како со величиниве пошто имма порачувано блузи Л големина широчки ми се а во должина тамн, паа сега имав една јакна кожена и видов на етикета исто од кина произведена ХЛ ми е паа сега се мислам дали Л, или ХЛ дали ќе ми е широка ХЛ хмм.. искуство ?
Измери се убаво и провери на линкот имаш точни димензии кои одговараат на S,M,L и така ќе бидеш сигурна.
Ако не си сигурна која величина да ја порачаш (провери ги прво димензиите во табелата) пиши му на селерот да ти препорача која големина.
Како да ја следам порачката? http://global.cainiao.com/?spm=a2g0s.9042311.0.0.Koweg6 Што треба да напишам овде?
Дали ви се случило некој да ви земе пратка од сандаче? На страната на македонски пошти пишува дека пратката е стигната во мојот град и доставена на домашна адреса уште од вчера, арно ама пратката ја нема. Се сомневам дека некој ми ја има здиплено од сандаче
имам порачувано премногу, претежно ситници - накит и слично. Многу од порачките ми немаат стигнато но кога ке проверев веднаш гледав дека парите ми се рефундирани
devojki dali imate problemi so narachka i plakjanje na istite neshto ne mi gi procesira i mi dava da podnesam apiel(zalba) za ne procesiranje na istite. ?
Ако плаќаш со картица од тутунска треба да се јавиш да ти пуштат пари односно да активираш електронско плаќање
Ми преба помош. Имав нарачано некои продукти од Али експрес но имаше грешки при плаќањето и не успеав да платам. Сакам да знам дали ќе стигне сега продуктот бидејќи пишуваше order finished. Исто така ми стигна порака од продавачот зошто не сум платил и да ми помогнеле некако, јас му објаснив дека имав проблеми тој ништо не одговори потоа ми стигна порака да платам јас пак пробав но пак истите проблеми. Што можам да направам тука? Тоест незнам дали ќе стигне производот, ако стигне тоа ќе биде проблем, ако не во ред е. Помош?
За чудо, за нецел месец ми стигнаја, презадоволна сум во текот на денот и слики ќе поставам, чекам уште маската за телефонот да стигни
Нарачав штикли преку алиекспрес,ми стаса и порака дека се одземени пари од сметката а на алиекспрес не ми ја покажува уплатата.Незнам како да проверам сега дали се стасени парите кај нив?