На овие ми личат, третата и четвртата. Electric Toothbrush Replacement Heads For Oral B Vitality Sensitive Clean Stage Power Tip Profesional Care For Family Use https://s.click.aliexpress.com/e/XuAkAWU
Јас сум многу задоволна досега од буквално се што сум нарачала од на Али. Сум порачувала од облека до накит до работи за по дома и се ми е топ. Во врска со следењето на пратката, многу пратки можат да се следат само во кина, кога ќе излезат од Кина не можат да се следат па затоа ви стои така како замрзната пратката а не значи дека не е на пат. Ако ви треба нешто пишете ми порака.
Највероватно е на местото каде што ги сортираат нарачките пред да ги испратат кон. Не се раководам јас многу по ова, не е секогаш точно. Види на 17 track.com најточен е тракингот. Ако и работи тракингот на пратката.
А што празници има сега таму? Можеби има повеќе од две недели како порачав две работи и сеуште пишува дека не се ги пратиле бидејќи моментално има празници и да почекам за нарачките.
Fala mnogu! Mada probuvam nostop na track17 i mi vika not found pojma nemam sto se slucuva inace prv pat naracuvam, a imate li iskustvo so carina kaj nas kako ide kako se plaka?
Многу и не ставаат tracking на производите или даваат лажни броеви, особено ако е free shipping. Не се оптеретувај, само внимавај да не истече времето за dispute и ако не ти стигне производот ден два пред да истече рокот отвори dispute да ти ги вратат парите
Со царина немам исуство, ма да нарачкиве од алиекспрес обично им пишуваат помала цена па ретко може да се случи да ги царинат. Инаку царина се плаќа над 45 евра а над 30 евра ддв.
Ај ако може хелп. Порачкава ми е од 19.10 и пишуваше дека ќе ми стигне најдоцна до 21.11 но сега ова ми дава, дали е во Македонија или сеуште е на пат за Македонија? Патем имав и уште 3 нарачки кои ми стигнаа само оваа не
Прв пат сакам да порачам денес, стегач за на глава 2 USD a shipping e 4 USD. Како да знам за која пратка се плаќа царина? Сакам да порачам и други работи да бе ми испадне ѓавол ипол работава. Немам искуство сега прв пат сакам да порачам. Ве молам за помош
Порачав многу работи на 11.11 и ги следам ама повеќето од нив не се ни сортирани. Дали и кај вас е така?
Не се исплати шипингот, барај со free shipping. За пратка над 50 долари се плаќа царина. Провери го tracking number на официјалната страна на пошта мк и види дали е тука пратката.
има ли некој искуство со порачување евтини четки за шминкање од aliexpress? Се двоумам дали да порачам зошто мислам дека се дури и преевтини.
AliExpress e slicno na eBay i Amazon, Koga kupuvate nesto citajte komentari, oti ne e sekogas Kako so izgleda.ako e preeftino ne e bash ubavo, zavisi I sto sakate I dali ke vi se dopadne. Ne ti se isplakja shipping e poskap od cenata na toa so go kupuvas.
Има некој нестигнато пратка порачана на 11.11.? Имам уште десетина дена,ама изгубив надеж дека воопшто ќе стигне...
На 11.11 имав порачано 11 пакетчиња од различни селери 6 ми стигнаа, чекам уште 5, од кои едната пишува дека веќе е во Скопје и чекам да ја донесат во мојот град. Пробај да следиш на 17Track апликацијата