И мене ми ја продолжил ама јас вчера ја откажав нарачката. Му пишав дека не сакам да ја чекам веќе а и може да ми ги врати парите, на што ми врати дека имало рок кој течел кога ќе истечел ќе врател пари. Јас му реков нека си ги задржи (2 евра), нека се почасти. И стиснав extend и толку.
кога беше вирусот една пратка ми стигна а друга ми ја оставиа на чекање и продавачот ми рече дека после 5ти феб ќе биде пуштена што и ств ја пушти а друга ја нарачав ден пред да им почнат празниците и веќе ми е во пошта све зависи од кој град и како им е со поштите и тие раб. еве на пример друга пратка не е ни пуштена во пошта и само го надополнувам времето за продавачоТ да ја пушти . поради вирусот им го продолжија празникот затоа толку е се укочено и споро и се чека многу.
Имам три пратки кои ги чекам долго, две се од 20 ти јануари и едната е од 4ти февруари. Му пишав, па да видам што ќе ми одговорат
Чекам да ги пуштат, уште не им се пуштени. Денес ми пишале дека во најскоро време ќе ги пуштеле нарачките, бидејќе досега не работеле поради вирусот
Da istoto i mene mi go imaa pishano i mi ja pushtija narackata vcera, pocekaj ke ti ja pushtat. Samo pazi na denovite za narackata mozesh i sama da si gi prodolzish za plus 5 10 dena.
Женски здраво. Не знам дали е нај соодветно овде да прашам но не најдов друга тема. Дали некој има порачувано преку wish i каде е седиштето? Дали и оваа страна е кинеска или не? Благодарам
Што значи сега ова, до пред некој ден пишуваше дека пратката ќе биде испорачана за 10ина дена , дали треба да идам на extend order processing time? Дали и воопшто ќе стигнува нешто од Кина?
Биди стрплива.. Ако сакаш да почекаш, продолжи го времето, ако не, притисни на Cancel Order, ќе ти ги вратат парите. И јас чекам да ми пратат една пратка, ама кога гледам каква е ситуацијата во Кина, не ми претставува проблем.. Го продолжија времето за 30 дена.
Нешто се случува со праткиве ,не е можеби лошо да откажеш, од декември уште не ми се стигнати ,им истекува рокот ќе морам диспјут да направам и јас
Чекав три пратки да ми пуштат, пред една недела ми пуштиле една пратка, а денес ги откажав останатите две
Здраво, веќе од 1ви Фебруари ми пишува дека пратката ми е стигната во пошта, поштарот ми донесе други работи што стигнале ама не и таа пратка, сега не знам чудно ми е малце, во пошта бев ми викаат нема (а не ни праша за tracking number) туку одма нема, не ни беше нешто вредно па да речам го украле , сега не знам што да направам?
И јас чекам пратка од Виш, уште на 9ти Февруари требаше да стигне но само ми го продолжуваат рокот. Среќа порачав купаќи ваљда до лето ќе стигнат
Зошто? Стално ми излегува на фејсбук и има интересни работи, дали имаш порачано и имаш лошо искуство или?