Naracav na 2ri februari pred nekoj den mi stigna pratkata i prethodno naracuvav se mi stigna gi sledam prafkite na aliexpres tracking, 17track i sledenje na poshta i znam do kak se vo slucaj da ne se sluci neshto.
Здраво, Дали некој порачувал од АлиЕкспрес по последното официјалното соопштение од Македонски Пошти од 15.02? Дали пратките ви излегуваат од Кина?
До сега немам откажано нарачка па не знам кој е следниот чекор , кликнав да ја откажам нарачката се појавија прашања кликнав на "друго" и следно се појави ова , треба и на тоа да се кликне ? Ги враќаат парите ако не е воопшто ипратена пратката , неколку дена чекав да ја испратат и ја откажав
Сега треба да чекаш дали ќе прифати продавачот. Може да ја прати. И уште нешто. Ако случајно не ја испратил поради тоа што ја нема на лагер, можно е и да ти испрати некаква глупост. Ако ја испрати, снимај видео кога ќе ја отвараш обавезно.
Не знаев за ова , имаше некоја порака во која вика имале многу порачки да почекам,ништо не одговорив , фала ти
Јас имав порачано маска за мобилнио пред месец можи беше и са ако стигни се мислам дали да земам,се само негативно за короната вести дека има... Дечки?
Можи да а фати ако не а земи а можи и ако а земи. Ако почни да течи носо после ќе бидне у недоумица од шо е
Можеби, ќе си купи палома ако и течи. Јас не разбрав дека некој фатил корона вирус досега од пратка од алиекспрес, а знам доста луѓе што порачале.
Да ама ова е специфичен случај, ќе ја става на увце. Ја мислам една дезинфекција во микро заедно со чашка со есенција и вода 50/50, дрвена лажица да не искипи и 5 минути на максимум. Колку да не му ја мисли де...