Vcera mi pritigna edna,a drugite gi nema sto gi poracav koi mi bea poracani pred toa sto mi stigna vcera
Го порачав ова ама 7,8 дена не прифаќа селерот да ми ја пушти и си ја повлеков нарачката е сеа дали ќе ми се исплатат средствата или не, му пишаав на продавачот уште не ми врати. Имам и на други така повлекувано ама ододзолу под нарачката ми пишува Refunded information, а сега немаа..
Го имаш ова во Престиж - Драчево, успат разгледај го и Персин. Нешто гледав на апликацијата кога притискав за стигната нарачка за да видам дали и другите ќе стасаат. На сите пратки им пишуваше превземена пратка од Mile Carrier и пишуваше дата на 12.06 а јас денес ја добив маската. Се надевам и кај вас е така,инаку и мене ми беа преку Cianao post.
Пратките што ми стигнаа за 1 месец беа преку Cainao post.. Имам 4 пратки преку Aliexpress Standard Shipping кои ги нема 3 месеци. Дали некој има порачано што се преку овој шипинг и му стигнале?
Мене официјално ми стигна се од март и ми остана само една од април. Другото што го чекам е од мај. Има некој што уште чека нарачки од март?
Сакам да прашам нешто во врска со порачување од алиекспрес. Кога ќе стиснам кај shipping ми пишува tracking unavailable. Дали тоа значи дека пратката ќе стигне само што нема да можам да ја следам до каде е ? Благодарам
Мене ми нема стигнато ништо од март. За се ми вратија пари. Направив нови порачки минатата недела, па ќе видиме дали ќе стигнат.
Јас чекам од март, абер нема, отворив диспјут веќе ми одобрија враќање на парите. Вчера ми стигна нарачка од април..
Две нарачки кои не се пристигнати и кои имаа отприлика уште 10 дена пред нарачката да биде затворена, вчера забележав дека се finished. Сосема сум сигурна дека јас не ги обележав како пристигнати. Сега не можам ни dispute да отворам. Знае некој дали нешто вакво е возможно или некоја грешка е направена?
Пиши им во review дека не ти се стигнати нарачките. Мене исто ми помина dispute на една нарачка, пишав дека не ми е стигната и ми ги вратија во рок од 10 дена.
Јас чекам од мај,точно пред два месеци сум порачала и уште тракингот ми вели дека е во Латвија.Веќе не знам дали има шанси да стигне.Имам време уште 30 дена за диспјут.