Онлајн шопинг Почекај до вечерва, па ако нема ништо пиши му прво порака зашто уште не го испорачал производот. Ако не ти одговори тогаш одиш повторно na contact the seller и има да селектираш во врска каков проблем имаш. За да отвориш case селектираш shipping, и кај што треба да пишеш порака пишуваш дека продавачот се уште не ја испорачал порачката дека поминал рокот. И тие од страната треба да проверат дека е навистина такз и ке ти одговорат дека прите ке ти ги вратат штом го увидат проблемот. А ти од која страна порачуваш , од Ибеј? Јас ова што ти го пишав така е на ибеј ако си порачала од алиекспрес истото би требало да е баш пиши ми што ке направиш
Онлајн шопинг Од алиекспрес порачав, ајде ќе почекам до вечерва па ќе видам што ќе направам ќе те информирам секако.
Онлајн шопинг Феминки, си нарачав фустанче и кошула од али и следев преку 17track.net ми пишува дека на 8/9 се стигнати во Скопје.Колку време треба да помине за да ми ги испорачаат до дома или треба да идам во пошта да проверам дали се стигнати??
Онлајн шопинг Женски ми треба помош. Дали го имате видено истото фустанче на Али Експрес? Ако некој го најде, пратете ми линк, ве молам
Онлајн шопинг Леле женски дај помогнете страшно сум загрижена еве истекуваат последните 20 часа за испорака од алиекспрес а ни трага ни глас од продавачот му пишав порака но ништо а го барав тоа за да отворам case како што кажа коритсаки но нема ништо такво што да правам дали автоматски ќе бидат вратени парите или како.
Онлајн шопинг Па само да ве известам дека му пишав порака на продавачот и го прашав зошто сеуште не го испорачува производот,тој ми одговори дека ја немал таа боја и дали можи да ми прати друга боја а деновите за превоз на производот веќе почнаа да се одбројуваат.
Онлајн шопинг Денес ми стигна картонче (зашто очигледно поштарот го мрзело да се качи до 4-ти спрат, а јас си чекав и чекав), да одам да си ја подигнам нарачката. http://www.aliexpress.com/store/product ... 02959.html Ова е продавачот за кои имаше и тука позитивни коментари и дека стигаат за 15-тина дена, ама мене малку ми се забави Нарачката ми беше на 21-ви август, а Shipment на 23-ти и дури вчера/завчера стигна за Скопје Битно стигна. Од кај истиот продавач направив нарачка и на 23-ти август, shipment на 27-ми, од 10-ти септември е во Прага, би требало деновиве да стигне, ќе ве известам и за таа нарачка
Онлајн шопинг ми стигнаа чизмите кафени и хеланките денес ќе си ги земам,првпат облека нарачувам накит неколку пати сум земала облека не ке пробаме денес
Онлајн шопинг да ви се пожалам да ми олесни си спремам предмалку порачка од продавачот http://www.aliexpress.com/store/213608 и бидејки му пишува 15долара минимално, јас направив 15.7 долара порачка, си одам се нормално да платам и баш кога кликнав да се плати, оп ми ја враќа порачката пак на страната за плаќање, дотичниов ми лупнал уште 1 долар + за плаќање. му пишав да прашам за што е како е тој долар, не сум за 50 ден, ама нема будала да ме прави, тој/таа ништо ми вика имаме се што сакате, платете ке ви пратиме, само пишете ни порака со вашите податоци да знаеме кај да ја пратиме
Онлајн шопинг а можеш ли да кажеш од кој селер односно линк од сенките бидејќи и јас сум во план да порачувам
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/store/516399 немам порачувано од кај овој селер ама битно нема минимална сум на порачка и е фри шипинг.
Онлајн шопинг Јас имам нарачувано од кај овој селер.Нема минимален износ за нарачка,шипингот си е фри и за одприлика 20 дена си стига нарачката на домашна адреса.Сега моментално уште 3 нарачки ми се пуштени и сите ми се нарачани од истиот селер.Препорачувам!
Онлајн шопинг Order Number: 60144248952 Status: Fund Processing Logistics Information: International Shipping Company Tracking Number Remarks Details China Post Air Mail RB7569505CN Refresh 3-10 days after the seller ships out the product, you can track the shipping information in the following sites: China Post Air Mail Website Dali ova znaci deka se mie ookkk narackata,i otsega treba samo da se ceka da trgne navamu?
Онлајн шопинг Да .Чим ти е напишан трак бројчето RB7569505CN тогаш се ти е ок. На trackingnumber.org следи си ја нарачката до каде ти е .Поздрав