сега прочитав дека пишува orders over 3$, значи ако тоа што го нарачуваш е повеќе од 3$ ти следува купон од 3 или 2$ зависи кој ќе го искористиш, кликни use now и понатаму ќе покаже колку точно треба да платиш. Сепак некоја друга поискусна членка нека ти каже подобро дека јас 2-3 пати имам нарачувано
Дечки малце out of topic, работи ли стопанска банка во сабота ? Да порачам уште нешто од али па да си ставев пари на картичката, затоа овде прашањево
Јас како од марс падната, не ни знаев дека постои опцијава Може оваа опција и на стопанска ? Знам нлб дека може cash in, ама за стопанска незнаев
Женски за колку време ви стигаат нарачките нарачани овој период? Пред скоро месец нарачав доста работи и нестрплива сум да ги добијам, си викам да ми стигнат за роденденот, таман ко поклон "без пари" да ми дојде да се израдувам. А тек сега ми стигна некоја маска за телефон нарачана пред сто месеци, така да немам многу надеж за овие.
Сигурно се убрзани, еве јас на 25ти јануари нарачав доста работи, денес две ми се стигнати во главна пошта ск. Само оние LP праткине ги мислам, уште од 10 ми стојат дека се стигнати, а на нашава пошта нема ништо, ниту пак картонче ми стигнало.
Мене последната нарачка ми стигна за месец дена отприлика, се изненадив зашто претходните ги чекав со месеци.
@lizzz Какви се тие LP пратки? Не се разбирам искрено многу со Али, зошто секогаш преку некој друг нарачувам и само си чекам. @Mishela Таман се пожалив, денес пола од пратките ми стигнаа, а има и картонче денес уште едно, изгледа и некои од другиве ми имаат стигнато. Точно за месец дена.
Што се счучува со странава? Најдов чизми какви што барав цел живот и тоа на попуст кликам не сака paga not found така нешто пишува, од телефон од таблет од лаптоп џабе, ајде пробав друго да кликнам исто буквално на секој производ пишува не е пронајдена страната, чизмите морам да ги купам, како да го контактирам или селлерот или само кај мене е ова??? Не е можно да сум волку баксуз
Кај мене така се појавува, кога е избришан продуктот. Пробај, најди ги со истото име, кај друг селер.
Конечно една пратка ми стигна во пошта и сега гледам пишува испорачана, а нит сум ја добила, нит картонче имам.
Колку време ѓи чуваат пратките кај нас во пошта? Ми има стигнато нарачка ама не сум во скопје наредните 10 дена
Imam poracano od Ali 5 raboti od ista firma.Pomina mesec a seuste ne mi se ni prateni.Dali e tocno deka koga ke pomine rokot do koga moze da ja pratat pratkata aftomatski ke mi se refundiraat parite ili pak jas treba da prijavam?
На две нарачки статусот им беше дека се во транзит. По грешка стиснав дека ми стигнале. Има ли нешто врска? Јас мислам дека би требало да стигнат секако.