Онлајн шопинг И мене истото ми се случи пишува дека продавачот испорачува за 7 дена и после порачката гледам 13 дена се зачудив. Поминаа 6 дена уште нема испорачано му пишувам на селерот ми вика дека ќе испрати наскоро па поминаа уште 2 дена и пак ништо тоа е што да се прави изгледа треба да му се обесам на клепки на селерот.
Онлајн шопинг Не се чека 60 дена (максимум е 60 дена ) али одприлика стигаат за 20 - 25 дена.Кај мене секогаш одприлика за толку дена ми стигале нарачките.
Онлајн шопинг Четврти ден откако е испратен производот..апсолутно никакви информации на http://www.17track.net/ не покажува ни до каде е испратено ни дека се транспортира само од каде е испратено а сето друго непознато.
Онлајн шопинг Ништо страшно. Мојата претпоследна нарачка на фустан, не ја лоцираше воопшто цела недела. Стоеше само од каде е пратена, а другите полиња празни, како да не може да ја пронајде. Фустанот си стигна за 20 дена без проблем, до дома Така да, не се паничете одма ако не работи тракинг-от, често се случува.
Онлајн шопинг да ве прашам тие што имате купувано од али гардароба конкретно фустанчиња и сако дали се исти како на сликите и како со бројчињата..затоа што ја носам S/XS
Онлајн шопинг И од алиекспрес и од ибеј , гардеробата од кина и кореа си има азијски бројчиња , а тие се помали од нашите, мој совет измери се половината, обем на гради, рамења итн и е видиш кој број ке ти одговара, јас носам м и порачувам л Инаку и јас нешто да прашам, порачав ув ламба заедно со сет за надградба и сега преку ова сајтов за следење на нарачки не разбирам до кај и е нарачката? Може некој да ми објасни?
Онлајн шопинг Има ли некој од вас порачувано патки Converse од Aliexpres? Ве молам споделете искуство претходно
Онлајн шопинг Ајде да се пофалам конечно и јас Вчера ми стигна порачката од али експрес за 20 дена, прв пат онлајн порачав, задоволна сум http://www.aliexpress.com/store/411973 од овај линк ми се нарачани конверсот, за 22 долари и плус шипинг 2 долари Еве слика
Онлајн шопинг Јас си го проверувам трак бројчето на оваа страна trackingnumber.org. Полесно ми е да се снајдам на неа зошто и преку мапа ми ја дава нарачката точно до кој град ми е,а и точно јас следам од ден на ден како се движи дали има промени.Види тука провери за точно.
Онлајн шопинг Деновиве треба да си зимам телефон и планирам преку aliexpress, прв пат ќе порачувам и нешто не ми штима. Како може XPERIA Z C6603 којшто на нашиот пазар е доста скап тука да е за 38 евра ?
Онлајн шопинг Лесно и едноставно,кинеска копија. Сите оригинални мобилни телефони имаат опис и покажена документација. Нема никакви шанси да е толку ефтино а оригинално.
Онлајн шопинг ^ Jaс лично не би порачувала од овој селер.Тој на цела технологија има ставено цени до 50 долари (компјутери,мобилни,таблети),потоа нема никаков фидбек,апсолутно ништо што може да е една позитивна страна за да ме наведе да порачам баш од него. Има цена од мобилен до мобилен.А и сум слушнала дека на кинеските телефони многу често им паѓа мрежата.И кај нас има кинески телефони Спојлер Во Ледиком во чаир имаше кинески Ајфони по цена од 50 евра.
Онлајн шопинг Дали 9 ватна ув ламба е доволна за сушење на гелни нокти? Планирам да нарачам има многу интересни
Онлајн шопинг Јас си порачав 9 ватна ламба со сет и секој момент треба да ми стигне. Како што читав низ нет, врши работа но треба подолго да се држат рацете внатре
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/item/FeiTeng- ... 77943.html А што мислите за овој телефон ? Има повеќе нарачки и го имаат оценето за добар телефон како што можам да видам. Го ѕирнав и на Youtube не ми изгледа лош.