Дечки нарачав 2пати едно исто сега вториот пат ја откажав нарачката cancel order мегутоа и на првата отидов исто а после тоа resume order мислам дека само еднаш ми има земено пари е сега дали ке ми ја пушти и првата воопшто потврдена е
Најубаво е да му напишеш порака на селерот што сакаш точно. Инаку, јас вчера добив две пратки, кои на страната на пошта според бројот за следење, цело време ми покажуваше дека нема информации за пратките.
Здраво, порачав нешто, но потоа ја повратив нарачката па како и кога се враќаат повторно парите на сметка?
Zdravo,bi sakala da prasam dali ke ja dobijam ovaa pratka bidejki ne se isporacuva preku posta tuku preku nekoja "delivery company" .Dali ste imale isto ili slicno iskustvo? Blagodaram
Ќе ја добиеш тука само генерално пишува до каде е пратката дали е сеуште во кина, ипратена за Македонија или па стигнала во МК. Во овој случај стигната ти е во МК и на пат е до твојот град пишува delivering company затоа што не знаат точно име (генерално).
Zdravo. Dali, i ako da kako, poracuvate od Trendyol stranicata? Jas ne mozam da vnesam maekdonska shippinh adresa.
На tracking на страната ми пишува дека пратките се во Македонија и дека веќе се прифатени во нашата пошта, но кога ќе проверам на poshta.mk или ми вика нема информации за оваа пратка или ми пишува тоа LV - прочитав дека значи дека се во Латвија? Проверив и на други страни за следење сите викаат дека се дојдени во МК, што значи ова?
И мене ми се има десено слична ситуација. Не се баш ажурни кај нас во поштава, ќе стигне пратката сигурно.
Знае ли некој како и дали може да се смени локација на ПРАЌАЊЕ на пакет? Ми кажаа дека може но не можам да се снајдам на апликацијата.
Една пратка ми е canceled. Дали враќаат пари за ова? Сум немала ваков случај до сега. Да отворам dispute, па така да се жалам?
Имам пратка на али ми стигна известување дека е во земјава од 19.11 ,проверувам на пошта страната пишува испорачано Ѓорче Петров ,а јас сум на пошта Маџари и плус ништо не ми е стигнато ... Кај да се обратам ?!
Ѕвони во пошта Ѓорче, кажи дека ти е таму пратката, да си ја земеш од таму или да ти ја пратат во главната кај железничка или во Маџари. Додека не ги замараш тие ништо не работат, може и да ти ја вратат назад во Кина пратката.
Ви се отвара страната на пошта за следење пратки? 2 дена им е падната или до мене е нешто? Едит: се отвори сеа конечно океј е
Дали ти стигаат пратки месецов?? Јас пред точно 1 месец нарачав 14 ствари али ништо не е стигнато сеуште, иако за 3 недели обично ми стигаат.