Ниту тоа не сум добила. Од пошта треба да достават на адреса или со бројот на нарачката да прашаш во пошта да проверат, макар што мене никогаш точно не ми кажале каде е нарачката и дали им пристигнала.
Кај мене не носат картонче, директно ми се јавуваат на телефон за поголеми пратки, да си ги подигнам од пошта.
Дали некој има купено mistery box од Али? Да прашам што добиле? € 5,39 50% Off | 2022new Lucky Mystery Box Blind Box 100% Surprise High-quality Electronics Christmas Gift Novelty Random Item Mystery Box https://a.aliexpress.com/_mNZz184
Што значи "известен-за испорака на шалтер"? немам добиено картонче ниту ми се јавиле. Дали треба да почекам уште или да одам во пошта?
Женски, имав нарачано нешто и уште пред неколку дена ми стигна на меил дека е стигнато во државава.На Али пишува 08.03 At destination country Арно ама тракинг намберот не е стандард пример LV2393993UV туку Ѕ00009339499 вака некако И не можам на Македонска пошта да напраам тракинг.Мислите стигнало до Скопје? Шест дена пројдоа од кога ми стигна меилот. Чекам да ѕвони телефонов ама абер нема
Луѓе, малку глупаво-збунувачко прашање следува, не сум упатена ич со вакви работи Имено, порачав 3 работи вчера, арно ама сакам да нарачам сега моментално уште нешто. Е, сега, прашањето ми е: дали на царина би ми наплатиле ддв пошо имам веќе нарачки од вкупно 6 евра и сега тоа што сакам да нарачам ми е околу 20 евра (гледам да не преминам над 22евра). Дали 2 посебни пратки би ми биле со тие од вчера или заедно би ги рачунале, пошо сите пратки (вклучувајќи ги и овие што сакам да ги нарачам) ми се exptected delivery 22nd May, датумот е со 1 ден разлика за правење нарачка и иста адреса е ставена? ...Или ај да поедноставам, дали нарачки со еден или два дена разлика ќе ми се рачунаат како една пратка, или пак, ќе ми бидат одделни и ќе ми стигне картон како за посебни пратки?
Ако не се од ист продавач нарачани посебно ќе ти ги пратат, немаш гајле. Нема царина така. Ми стигале одеднаш по 10 пратки посебни, па немало никаква царина. Секоја пратка посебно си била по 2-3 доларчиња.
Има некоја нарачувано налепници за гради? никогаш не сум употребувала а ќе ми требаат летово Вршат работа или слабо? https://www.aliexpress.com/item/100...%3B-1%40salePrice%3BUSD%3Brecommend-recommend вакви некои сакам
Здраво на сите Прв пат се обидувам да порачам нешто од Али експрес но не ми успева. Па дали може некој да ми објасни.. Значи избирам што да порачам, одам да платам, и откако ќе платам ми се појавува ова. И одам на check my order ми дава status closed.
Ги имам истите, вршат работа. Ги користам истите повеќе пати и лепат. Лани цело лето го поминав со лепенки.