Онлајн шопинг исто ми се случи и на мене имаше на али плишени тренерки кои секаде беа 27-30 евра ам акај еден продавац имасе 80%распродазба за 11евра бев скептик ама си реков ај за 10 евра ке ги порачам па нека биде што биде ги порачав и процесинг тајм ми дадија11 дена има уште 2 дена и селерот сеуште не ми ги испорачал тренерките и сега што ???????????? ако не ми ги испорача за дадениот период од 2 дена што се случува автоматски ке ми ги вратат парите или треба пак бунт да правам некаде?
Онлајн шопинг Еве ви добри селери, сите производи кои ги нарачав за време на оние SuperNova попустите ми стигнаа за некаде од 15-20 дена: http://www.aliexpress.com/store/314993 http://www.aliexpress.com/store/516399 http://www.aliexpress.com/store/606598 http://www.aliexpress.com/store/715428 http://www.aliexpress.com/store/117767
Онлајн шопинг пиши му на селерот прашај го што направил и мене истото ми се случи и јас одма се распрашав ми објасни што како и зошто закаснил со испраќањето и производот ми го испрати последниот ден
Онлајн шопинг А јас имам еден друг проблем пратката ми ја покажува дека е во америка еве можеби 3 дена па се чудам што бара таму му пишав на продавачот па да видам што ќе ми одговори..
Онлајн шопинг му пишав еве веке 3 пати ама ништо не ми вратил како и да е остануваат уште 24 часа па ако ен ги прати ке ми ги вратат парите од али се надевам или треба да направам несто ????
Онлајн шопинг Не бери гајле. Јас кога нарачував за телефонот футроли, исто, преку Америка ми стигнаа. И јас се чудев што бараат таму, ама се помина во најдобар ред. После отидоа во Цирих, па Македонија.
Онлајн шопинг Што им се случува со страната? Мене не ми ја отвара целата никако :/ Кај вас исто ли е?
Онлајн шопинг девојки ај бе помош малку знам дека некои девојки имаа сличен проблем ама стварно незнам зошто не пишуваат времето за испорака заврси селерот не ми ги испрати тренерките парите ен ми се вратени проверив а на ордерот пишва финиш има да оставиш коментар и ре адд кард и сега што следува ако енсе испорача се вракаат парите или горат ?
Онлајн шопинг Мислам дека времето на испорака се смета само во работни денови,мене не ми се десило да не ми стаса, незнам ако продуктот не е бил достапен сигурно ке си била известена.
Онлајн шопинг Тренерките воопшто не се испорачани процесинг тајм ми даде 11 дена поминаа сите 11 дена ме ги испрати му пишав 3 пати не ми врати и сега не ми е јасно како понатаки?
Онлајн шопинг ^ Ева исто и времето на процедура за испорака се смета во работни денови т.е 5 дена неделно.
Онлајн шопинг ок е тоа антонија те сватив него мене зборот ми е дека сите 11 дена завршија и н аордерот ми пишува само финиши ре адд а пари те не ми се вратени не се малку на селерот му пишамне врака и сега кај јас да се жалам??
Онлајн шопинг немаат кај нив работни денови, ми се случувало и во недела да ми биде пратена пратка, само за празници не работат. јас мислам дека ги враќаат парите веднаш, веројатно треба време додека да ги префрлат парие во банка, пиши им на али директво во делот за помош што е. инаку дали и кај вас се случило, работите кои ми се во омилени, цените секој ден им раснат по два - три долара. имав нараквици тргнато по 3долара сега се 6, ташни од 15 на 20 и ред други работи, шминки еден ден се со бесплатна поштарина друг ден до поштарина. А се се од продавачи со добар рејтинг. Веројатно како им расне рејтингот така и цените растат.
Онлајн шопинг и мене ми се имаше случено истото и ми ги вратија парите но не веднаш чекав околу 7-10дена
Онлајн шопинг Мене пак нешто не ми е јасно. Прво,за работите што уште не ми се испорачани,ми пишува уште колку дена остануваат.Е сега дали ако нешто не се испорача до тој рок,парите се враќаат? И уште нешто,сликовито ќе објаснам: Спојлер Значи еве,за едната алка пишува,а за другата ништо.Ама не е секогаш така,понекогаш е обратно,за другата алка не пишува.Дали јас сум толку глупа па не сфаќам што е,или...?
Онлајн шопинг Па како што напишаа претходно ако не ти ги испорачаат во предвидениот рок парите ке ти бидат вратени, а тоа што не пишува за секоја алка посебно е дека се од исти селер и заедно ќе ти бидат и пратени, значи времето што одбројува се однесува и на двете.
Онлајн шопинг I need heeelp Си порачав едно мантилче и ми стигна пред некој ден и мантилот е ужас, квалитет 0, грда боја, ужас. Отворив dispute, му побарав full refund ама глупиот Кинез не се согласи, вели дека се било во ред. После тоа му побарав барем пола од парите да ми ги врати ама уште немам одговор. Има ли некој искуство со вакви работи? Што да правам понатаму?
Онлајн шопинг пиши од кого и кој мантил го порача да знаеме да не се зафркнеме и ние. Инаку сликај го мантилот и со диспутот стави и слики да видат од али што продавал, а што си добила и не попуштај, целосна сума не верувам дека ке ти врати барем дел од парите ако можеш да си ги вратиш.
Онлајн шопинг Женски имам и јас еден проблем порачав на 20 август едно фустанче за ќерка ми од кина, но не стигна и кинезов рече дека ќе ми ги врати парите. Ми стигна порака од ибеј со наслов The seller issued you a full refund. Ова значи дека парите ми ги вратил. Влегов во paypal да проверам и пишува дека нема ништо The seller has issued a full refund of $8.83 to your PayPal account and the case is closed.Sep 26, 2013 at 5:49 PMRefund information:A full refund of $8.83 was issued on Sep 26, 2013. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance. Што ми препорачувате да направам?