Прво стигаат во Латвија најчесто, па од таму тука. Не знам зошто го пишуваат destination country, многу е збунувачко. Би требало да ти стигне за две три недели, ама еве кај мене месец дена стига од таму.
Сакам да си порачам летни маички, ама не знам за колку време ќе стигнат, да не помине летото, а јас сеуште да не сум ги добила.
Отворив но неможам да закачам слика. Пипав дека нарачката е откажана од продавачот. За колку дена ќе биде виден спорот и на продавачот му пишав веќе 1 ден го нема
Облека немам порачувано, но другарка има земано кроп топчиња и убаво и се погодија. Е, за достава реално долго се чека...
Не знам дали е соодветно за темава ама освен од Али Експрес, имате нарачано накит/додатоци од други страни?
Алиекспрес ми додели купон за нарачки над 2€ со рок до 5јуни. Сакав да прашам дали и кај вас имаше такво нешто?
Секогаш кога ке почна да читам тука како не ви стигнале пратиките или тој ден или наредниот ми стигаат Денес бидејќи е недела се надевам утре ке ми стигнат
Нешто многу каснат пратките или само кај мене? Од 31 ви март неќни ми стигна една, другите ги нема.. За колку време ви пристигаат овој период??
Значи имам надеж до роденденот на девојчето,еден куп работи порачав..не за друго ќе и скршам ќеифот...
Точно, во последно време многу каснат со месеци...Еве и јас чекам од Април месец пратки...И некои стигнаа, а некои воопшто ги нема...И во фаза сум на рефундирање на парите...