Моите нарачки од почеток на март, дури сега минатата недела пристигнаа сите. Aко некоја oд вас сè уште чека нешто, ете има надеж.
Vcera mi dade ali express 8 dollars cupon za naracki nad 8.1 dollari , glejte mozebi ke vi dade i vas
На знам дали сте го виделе новитетов ама интересно е и може да се најдат мнпгу ефтини работи. Се што треба да направите е да формирате или да се приклучите на група. Group Buy Join my group & save big! https://a.aliexpress.com/_mKv5Sho
Дали некоја нарачала бикини од Zaful периодов и за колку време ви стигнале? Се думам ако нарачам сега дали ќе стигнат за 2-3 недели
Дали можете да ги користите попустите / купоните? На пример не можам да купувам преку "Slash it" , порака се појавува нешто поради безбедноста не може а порано можеше.
Дали знаете дали стигаат пратки во Мк со China Post Air Parcel? Ја има како опција ама 2 годинава ми вратија, а сега третава со тракинг број испратена не мрда од прв ден воопшто....
Доколку сакате комплет од 12 четки за 2 денари пишете ми. Имам отворено група во која треба да влезат уште 4 корисници и потоа сите ќе можат да купат четки за тие пари.
Jas poracav k9 za prv pat elementi z nokti takvi raboti pa stigaat site brzo za 1 mesec kako e vo opisot taka stignaa...vazno e koga sakas da poracuvas od aliekspres da gledas na komentarite i zvezdite kolku se lugeto zadovolni i sprema toa odlucuvas dali ke poracas ili ne.
Некој скоро има порачувано маски за телефон? Обично тие најдолго време стигале, дали така ми се погодило или кај сите е не знам. Ме интересира дали за 2 месеци барем ви стигнала, да ми стигне до октомври, не ми се чека повеќе.
MKD 71.08 15%OFF | For Xiaomi Redmi Note 10 Case Love Heart Rainbow Soft Silicone Cover Phone Case on Redmi Note 10S Note10 S Note 10 Pro Max Funda https://a.aliexpress.com/_mqGjI9Q Еве од каде сум нарачала. Иначе сега баш проверив дека една не ми е стигната ама ја имав изумрени, исто од 27ми само таа е од друго место
Баш се слатки на линков, ќе разгледам. Каснат најмногу, не знам зашто. 3 пати имам нарачувано и 3 пати стигнувале доста касно, да заборавиш дека си порачал баш. Други работи пред нив порачани ми стигнувале доста побрзо. Ќе ти стигне и твојата до септември сто посто.
Јас досега немам ништо никогаш нарачано онлајн. Баш гледам погоре сте пишале за маска за телефон, и јас баш би сакала да нарачам. Меѓутоа дали е навистина безбедно? Во смисла што оставаш податоци од кредитна картичка. И каква треба да биде картичката за да можеш да купуваш? И уште едно пребазично прашање, ама навистина не сум запознаена, на пример на линкот погоре пишува цена на маска мкд 0.60, сега која е цената крајна што би се платила? Знам дека ако има шипинг си пишува подоле, а дали можат да искрснат трошоци за поштарина додатни? Фала и се извинувам на вакви прашања ама морам да влезам во шемата веќе хахах стварно испаѓа поефтино онлајн некои работи.