Здраво, дали некоја има порачувано привезоци пандора гледам дека се многу ефтини ама незнам дали со тек на време ќе сменат боја. Претходно имам порачувано од страна на фб ама веднаш по второто мокрење со вода тие станаа црвени ( сменија боја)
Здраво Повеќе од десетина години немам порачувано од Али Експрес и денес сакав да направам порачка , но ми излезе нешто каде треба да напишам број на картичка. Така ли беше и претходно, не знам. Сигурно ли е ова оставање на податоци овде? Мислам дека порано плаќав во поштата , или пак не ? Кога ќе размислам може и со картичката да плаќав вака?! Спојлер
Да, мора да се внесат податоци од картичка. Јас редовно порачуваммсо години секакви џиџи миџи, никогаш сум немала проблем. Јас колку што знам секогаш со картичка се плаќаше.
Zdravo na site, sega pred nekoj period prv pat naracav od ali expres i kaj shipped mi stoa 3 od 4 naracki, i imase opcija da se odbere conform order(mislam taka bese, tie sto naracuvaat verojatno ke znaat za sto mislam), i jas na site oznaciv toa, neznaejkji deka toa vsusnost e otkako ke se primi narackata. Sto mislite dali ke imam problem, da mi gi otkazat narackite?
Омг. Тоа е само за ако ти дошла нарачката, сега пошо си го кликнала тоа ќе немаш право на рефундација во случај ако не ти стигнат. Распрашај се пред да правиш така.
Како што кажа членката, единствено проблем би имала у случај да не стигнат па немаш право тогаш рефундација да бараш, иначе штом се испратени, нема што проблем да праат, ќе си ги чекаш, ќе стигнат ваљда. И другпат на тоа ќе кликаш коа ќе ти стигне пратката дури.
ја се заебав така прв пат кога нарачував, баш тука прашував. се беше ок ми стигнаа, за два три месеци ама нема везе. Единствено што неможеш да направиш рефундација, но некаде зачувај го бројот за следење на пратката за да можеш да гледаш до кај е.
Zdravo da ve prasham kade stigaat pratkite od aliexpress? Vo posta ili domasna adresa? I dali se javuvaar na broj ako stiga do domasna adresa?
Тогаш најдобро да си ја побараш во пошта. Следи си ја пратката и кога ќе стигне во твојот град оди во пошта и прашај