Здраво да не знае некој тел број во Скопје во пошта да прашам за моите пратки бидејки уште од мај ги чекам и уште ништо.
Неколку пратки нарачани во јули не ми се стигнати, а пишува completed. Претпоставувам се овде во пошта заглавени. Има шанси да ми стигнат, да ги побарам некако или да не се надевам?
Чекај ги ќе стигнат, само за многу време. Completed ти пишува дека прошол рокот, а не си стиснала refund или delivered. Јас неделава добив пола од пратките нарачани во март, тука во пошта беа од 5ти јуни.
Девојки од кој шоп за накит сте задоволни од АЕ? И дали навистина е сребро каде им пишува декларација?
Јас од Bamoer имам порачувано. Накитот има жиг 925, декларација не се сеќавам дали имало. Досега ништо не ми потемнало, ама па и не сум носела нешто постојано.
Сите пратки нарачани 21.08 ги добив Па се засилив денес и испонарачав пак, да видам тие кога ќе стигнат
Јас никако не одбрав, од веб-страницата ми се падна тој код, не знам како се бираат. Ваљда кога платив така ми се генерира не знам како се бара RR. Немаше опција за да одберам испорака, само гледав да е бесплатно.
Синоќа направив 15 нарачки, 5 се УБ, 5 се ЦНГ (првпат вакво имам), и 5 уште не се процесирани. Ќе видиме како ќе биде...