Онлајн шопинг Ако ти е испорачано пред 3-5 дена, можно е уште да нема информација за локација. Јас повеќе проверувам на ова, отколку на 17track.net: http://www.trackingnumber.org/china-post-tracking/china-post-tracking.php
Онлајн шопинг Може ли некој малце подетално за плаќањето да ми објасни? За алиекспрес зборам, треба нешто во банка прво да се оди за картицата или ?
Онлајн шопинг Сакав да прашам дали некоја од вас има правено нарачки ТУКА: http://activities.aliexpress.com/festiv ... 92333529.1 да ми каже дали работите стигнуваат здрави и читави до дома и колку време се чека?
Онлајн шопинг Здраво, од аликеспрес порачав едно фустанче, ми пратија порака дека е пратено, но неможам да најдам тракинг бројче, дали некој може да ми помогни ?
Онлајн шопинг Значи на каков глуп кинез погодив то чудо е , не знае англиски и ај сеа како да го разберам .... 在中国要报关,报关通过就可以航运 还在中国 现在在快递公司 你只要等 我等一下打电话问一下快递公司空运 所以的快递都是空运 ке спобудалам , на интернет преведувам ужас не разбирам ништо . ај помош малце
Онлајн шопинг Помош од некој кој разбира кинески, јас го искористив гоогле транслате и еве што ми дава... Во Кина да се прогласи, царината може да превозот преку сеуште во Кина Курир компании сега Можете само почекајте Јавете се да ме праша да чекаат од авионски експрес компанијата Па се воздух курир Единствено болдираново ми упаѓа во очи, дека треба да чекаш
Онлајн шопинг Ја мислам дека сака да каже дека е уште во Кина тоа и нешто за царините, па сеа дали дека ќе потрае додека помине низ царини не знам баш точно ни на англиски не е нормален преводот. И нешто за компанијата по која пратил пишал Земи врати му на македонски ако не Јас јакните си ги чекам од Кина, на 16 беа пратени па се мислам кога би дошле
Онлајн шопинг The Chinese have to go through customs, and Customs clearance through to shipping in China is now the courier company as long as you, and I call the courier company Air so the courier is air by http://translate.reference.com/ Подобар превод од овој не најдов Кинеската мора да одат преку обичаите, и царинење во текот на превозот во Кина сега е курирска компанија онолку долго колку што и јас го нарекувам курирска компанија воздух па курир е воздухот
Онлајн шопинг Ноненце, а да му пишеш на селерот да ти преведи на ангиски. Излишно е да погодуваме шо сакал да каже кинезот.
Онлајн шопинг Нема појма англиски тоа е проблемот ниту знае да преведе ниту да пише ниту да објасни ништо . Се расправав пак сабајле со него и ми вели се јавувал некаде во пошта ли или не знам каде и му реков што ти кажаа и тој пиша . прво јас го прашав дали се јавил тој одговори вака : 是的,他们要等一批货跟你的一起快递 и после прашав колку време треба да чекам да се реши проблемот( иако не дознавме што е проблемот ) ми го пиша оваа : 应该就几天吧. и така се помирив веке ке си чекам ...
Онлајн шопинг Цртежи, цртежи А тебе ти касни порачката? Eдит: A да ни ставиш линкче од селерот да си знаеме ние, да не после и ние неможеме да се разбереме
Онлајн шопинг За првото чичко Гугл Транслејт вика дека е: „Yes, they have to wait for shipment together with your courier“ А второто: „Should be on a few days“ Ете така, чичко Гугл ти ја реши дилемата
Онлајн шопинг Хаха ... од се срце ви благодарам за помошта . ВЕКЕ 29 ДЕН ОД ПОРАЧКАТА и сеуште е во кина и сеа кинезот објаснува што е причината ама ете не можам да го разберам . http://www.aliexpress.com/store/531381 Човекот е фин стварно ,нема шанси да не врати на прашање етен мирно е ама ете не знае да зборува ..
Онлајн шопинг девојки нарачав две алки во исто време во исти ден,на странава кај што ги следам нарачките ми писувасе дека од петокот и двете алки се во скопје е сеа вчера ми стигна едната а другата сеуште ја нема..можно е некој да ја здрпал во пошта,да се јавам да прашам или да почекам уште некој ден ? хелп
Онлајн шопинг Ако ти се од различни селери можно е да ти стаса и подоцна..но ако пишува дека се во Скопје најсигурно да си се јавиш
Онлајн шопинг Феминки, имал некој искуство со Процесинг тајм -20 дена? Некако премногу ми е. До сега не ми се случило тоа, најмногу до 8-9.