Онлајн шопинг Јас порачав накит и имаше процесинг тајм 20 дена но го испрати после 3 4 дена не мора да значи дека толку време треба да помини за да го испрати производот..додека па кај овие селери кои имаат процесинг тајм 7 8 дена ми се има случено до последниот час да чекаат за да испратат..
Онлајн шопинг moram da ve prasam nesto i se nadevam na brz odgovor,veke 2 nedeli se macam so aliexpress i mislev deka ne e vo red stranata no sega gledam vie ste poracuvale vcera zavcera pred edna nedela,jas ne mozam eve sto potocno veli
Онлајн шопинг Cardholder Name - на кој гласи картичката Card No -број на картичката Expiration date - од кога до кога важи Security Code - јас го напишав овој 123
Онлајн шопинг Security Code ти е троцифрениот број позади на картичката, баш како што е покажано. Едит:Еве овој , на сликата што е 275
Онлајн шопинг Лудиот кинез излеа ја средил работата и на 17track видов дека сега порачката ми е во Цирих , за колку дена одприлика ке стаса во Македонија ? Минатата порачка ја добив после 3 дена откако беше пратена во Прага . ?????
Онлајн шопинг Ај јас да си кажам искуство мое за Цирих. Кога јас праќав пакет од тука за ЦХ стигна за 10тина дена. Е сега и прашање е колку е точен тракингот, јас не се водам многу по него. Како и да е , порачката тргнала не е во место, за неколку дена ќе биде во твои раце
Онлајн шопинг аа чим ти е во Цирих ке си ја почекаш едно 10 дена мојата од 24ти седи таму никако да тргне за Скопје
Онлајн шопинг http://activities.aliexpress.com/fashionable_dresses_2.php има ли некој порачувано од тука и како иде нарачувањето,плаќањето? Јас досега не сум порачувала онлајн,ама сега планирам,има доста ефтини работи.
Онлајн шопинг Kaj Мy oders од Awaiting Shipment ке ти се смени во Goods Awaiting Acceptance. И ќе ти даде тракинг број и страна на која можеш да ја следиш нарачката. Вики скоро цела тема е за алиекспрес, разлисти и ќе ти стане јасно, не е воопшто комплицирано , ќе се снајдеш.
Онлајн шопинг Zenski,pak jas nez sto problem imam jas no mene ne mi dava pisuva kartickata e nevalidna ili prazna a ne e
Онлајн шопинг Има некоја девојка нарачувано од Алиекспрес облека или обувки? Ќе може да постави тука линк од селерот?
Онлајн шопинг Слободно порачи од селер кој има фидбек над 95% и немаш проблем. Не мора некоја друга да имала искуство со него. Со каква картичка пробуваш да нарачаш?
Онлајн шопинг Не знам како е јас сум во Ск. Јави се во поштата во твојот град www.posta.mk и види си како е. Инаку пратката можете да ја следите и на страната на нашата пошта. Само да знаете дека пакетите кога ви ги пракјаат од странство може да имаат едно бројце кое мозе да се следи до одредено место а кај нас во поста да се води под друго броје. Тоа мене ми се случи со минатата нарацка. Инаку јас нарачувам козметика од www.bhcosmetics.com. Шминките се феноменални.