Онлајн шопинг Женски имате ли порачувано облека од Али Експрес? Се одлучив дефинитивно дека сакам да порачам, селерот има 100% позитивен фидбек. Знам дека тоа немора ништо да значи ама општо сакам да знам дали стасуваат работите..
Онлајн шопинг јас сум грешка или нешто патот на птарките им се смени порано од пекинг директ прага за за2-3-4 дена ти стигнува дома сега пекинг па цирих па прага па негогаш пак се врака цирих па после македонија нма едн апорацка па од сакраменто ми пише дека ке се испрака приметил некој вакво нешто? и ај пак да прашам парфем некој има порачано од али? добар е ? колку платил царина за него? да знам дали се исплати да го порацувам или да си го купам од кај нас
Онлајн шопинг Нарачав од али две марами и поминаа 10-12 дена и уште не ми се појавуваат на 17track.net. Дали на некој вака исто не му се појавиле ама стигнале нарачките? И дали има некој нарачка што му е пратена преку HonkKong Post, а не преку China Post? Изгледа кај првиве не даваат тракинг бројче, а преку другиве даваат.
Онлајн шопинг Имам обична ВИСА картичка, назад немам ни една бројка, но им реков на банка дека сакам да купувам од нет и ми дадоа некаква си листа на кодови. За на нашиве купина попуст на пример не ми успева, бидејќи ни немам 14цифрена бројка таа напред. Дали треба нова да си извадам и колку е сигурно со сумите што се даваат, дали има шанси да ми лапнат повеќе пари од картичката ?
Онлајн шопинг Мене вака ми беше последната порачка, преку China Post, и после наеднаш ми се појавија сите локации низ кои поминала пратката и ми стигна за 22 дена , така нешто. Не му се секирај не ги лоцира секогаш. Ќе си извадиш картичка со која ќе можеш да порачуваш од интернет и си ставаш сума колку ќе ти треба, 100-200 ден повеќе. Јас секогаш вака правам и сум немала проблеми. А и за некои сомнителни трансакции, банката те известува.
Онлајн шопинг Ај пробај на www.trackingnumber.org дали ќе ти ги лоцира. И без грижи сигурно ќе ти стигнат.Јас имам неколку нарачки од Али експрес и сите ми стигнаа.
Онлајн шопинг Нена,а ако си порачам шминки од странава има достава до Мк?Како си задоволна?И дали е потребно да имам нарачка од мин.50долари за да се достави.Нешто подетално да ми пишеш.Фала
Онлајн шопинг a kako da vidam koja karticka e potrebna ,moze li nekoj da mi kaze so koja karticka moze da naraca nesto na ali jas imav maestro a izgleda ne se naracuva od taa,togas zosto stoi tuka kako edna od moznite ,se nerviram vaka
Онлајн шопинг ^^Visa од Тутунска, Халк мислам дека и Комерцијална или интернет картичката од Стопанска. Ако некој порачува со некоја друга нека ме дополни
Онлајн шопинг И кај мене има исто прблеми, ама мислам дека е до страната за следење, пошто според http://www.trackingnumber.org/china-pos ... acking.php ми излегува дека пратката е до CAN CAN во близина на Сакраменто, а според http://www.17track.net/index_en.shtml за истата пратка на истата дата ми пишува дека стигнала во Гуангжу т.е. дека уште е во Кина, така да најверојатно проблемот е до страните за следење, поминаа 15 дена откако ја испрати, не ми се верува уште да е во Кина, а уште помалку веројатно е да ја испорачуваат преку Сакраменто ..
Онлајн шопинг не се секирај,не е чудно ако ја испорачуваат преку сакраменто и мене една пратка така ми идеше,сакраменто па мадрид па прага..и немав никаков проблем,на крај си стигна како и другите
Онлајн шопинг ^А покасно ти стигна таа нарачка, или исто како и другите? Има шанси да ми стигне до 12ти?
Онлајн шопинг ете сега проверив,нарачката одела Кина-Сакраменто-Прага-Скопје,а од Сакременто до СК стигнала за 10 дена...а за тоа дали би ти стигнала до 12ти неможам да ти гарантирам,зависи..некогаш кога ќе стигнат Прага одма тргаат за МК,некогаш заглавуваат таму..ти останува само да чекаш
Онлајн шопинг И мене исто ми пишува дека ми е во CAN CAN, близу Сакраменто, а вчера проверив и пишуваше дека е во Кина и чудно ми е како толку брзо стигнала во Сакраменто. А инаку другата пратка ми е пратена преку Hong Kong Post Air Mail и не можам да ја следам на trackingnumber страната, а другава не ја користам зашто ништо не ми ни покажува. Има некоја посебна страна за следење за порачките од Хонг Конг или?
Онлајн шопинг Вака што ѕирнав на брзина, истите производи ги има и на алиекспрес со многу пониски цени
Онлајн шопинг Дај бе луѓе престанете да си правите реклами, баш сега ги гледав чизмичките на алиекспрес кои се 1000 ден, а овде кај вас 1600. Овде на темава се верни посетители на алиекспрес и верувајте знаат како се движат цените, а знаат и сами да си порачат, без некој друг да печали на нивни грб.
Онлајн шопинг А да ми кажете отприлика,ама баш приближно и отприлика за колку време стигнуваат порачките од Алиекспес.Некако немам нерви за следење,па да си знам до кога е нормално да чекам.
Онлајн шопинг Здраво на сите нарачав од алиекспрес уште не ми е стигната нарачката зашто сега бргу нарачав ,сакав да прашам мора ли да чекам да ми стигне прво оваа нарачка па да нарачам друга или може да се нарачува колку сакам дали ке плакам царина ако нарачувам така сигурно ке разберете нешто од ова што прашав
Онлајн шопинг Обично 20-25 дена, може и 30. Тука некаде е ,секоја порачка различно Нема врска, можеш да порачаш, едната веќе е пратена. Другата ти стига како друг пакет.